aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Ukoliko ste uživali u popularnom filmu "Mamma Mia", sasvim sigurno ćete uživati i na ostrvu Skopelos! Magični pejzaži, kristalno more, mekane plaže i još mnogo toga vas čeka na ovom grčkom letovalištu.

Skopelos ostrvo je smešteno između Skiathosa i Alonissosa. Ovo prekrasno ostrvo uglavnom privlači porodice i romantične parove. Postalo je atraktivno i poznato svetu nakon što su na njemu, pre nekoliko godina, snimljene pojedine scene iz popularnog mjuzikla “Mamma Mia”  Posebno je impresivna crkva “Agios Ioannis Kastri”, koja je danas ostala poznata kao Crkva “Mamma Mia”. Plaže na ostrvu Skopelos imaju kristalno-bistru vodu i idealne su za uživanje u dugim sunčanim danima. Town i Glossa, dva glavna sela na ostrvu, su izgrađena na vrhu brda i pružaju sjajan pogled na Egejsko more. Trajekti za magično i raspevano ostrvo Skopelos  polaze iz ​​kopnenih luka Volos ili Agios Konstantinos.

  • Aranžmani
  • Hoteli
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.

Starost dece

U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.