Letovalište Sivota

Letovanje/Grčka

Sivota

Priroda Sivota ostavlja najbolji utisak na turiste. Tokom vožnje do Parge možete steći utisak da se nalazite na ostrvu, zbog kombinacije šume i smaragdnog mora. Uvale s kristalno čistom vodom ređaju se jedna za drugom, a pogled na more i ostrva fantastičan je s plaže i brojnih vidikovca.

Sivota je mali grad u Grčkoj, smešten na primamljivoj jonskoj obali. Poslednjih nekoliko godina ovo letovalište je sve popularnije zbog fantastične prirode koja ga okružuje i prelepih plaža u blizini.

Sivotu biraju turisti koji preferiraju mirna letovališta. Sastoji se od svega nekoliko ulica duž obale i nekoliko blokova sa vilama i hotelima na brdu, a unutar centralnog dela grada nalazi se veliki park. Sivota ima marinu za jahte i ribarske brodove, kao i asfaltirano šetalište uz obalu sa puno restorana i kafića, kao i prelepim vrtovima za uživanje uz more. Postoji mala plaža, ali je gotovo beskorisna, pa je za letnji odmor u Sivoti automobil neophodan.


 • U ovom mestu nema apartmana.

 • Sjajna ponuda

  Hotel Albatros

  Hotel Albatros u smešten u Sivoti poseduje 25 renoviranih komfornih, elegantno uredjenih soba sa balkonom , opremljenih svim neophodnim detaljima , za vaš prijatan boravak.

  First minute

  Hotel Sivota Diamond Spa Resort

  Resort kategorizovan sa 5*, sa prelepim bazenom, odličnim restoranom, savršenim smeštajem, jedinstvenim Spa centrom, modernim konferencijskim centrom , zasigurno će vas oduševiti.

  Sjajna ponuda

  Sopstveni prevoz / Online rezervacija

  Hotel Sivota

  Hotel Sivota je poznat po svojoj prijatnoj domaćinskoj atmosferi, gostoljubivom osoblju i prelepom okruženju.Gosti mogu uživati u luksuznim sobama, koje su moderno uredjene i dobro opremljene.

  Odlična ponuda

  Mega Ammos Hotel

  Hotel Mega Ammos je porodični hotel, smešten na par kilometara od Sivote i na 150 metara od plaže u lepom mirnom okruženju. Povezan je sa prelepom plažom malim kamenim pećinskim prolazom.

  Sjajna ponuda

  Popust do 31.01.2022.

  Plataria Seaside Resort Hotel

  Plataria Seaside Resort, smešten u mirnom okruženju na samoj plaži seoca Plataria, na 10 km od Sivote i 8 km od luke Igumenice predstavlja pravi raj za ljubitelje mirnog porodičnog odmora.