aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Priroda Sivota ostavlja najbolji utisak na turiste. Tokom vožnje do Parge možete steći utisak da se nalazite na ostrvu, zbog kombinacije šume i smaragdnog mora. Uvale s kristalno čistom vodom ređaju se jedna za drugom, a pogled na more i ostrva fantastičan je s plaže i brojnih vidikovca.

Sivota je mali grad u Grčkoj, smešten na primamljivoj jonskoj obali. Poslednjih nekoliko godina ovo letovalište je sve popularnije zbog fantastične prirode koja ga okružuje i prelepih plaža u blizini.

Sivotu biraju turisti koji preferiraju mirna letovališta. Sastoji se od svega nekoliko ulica duž obale i nekoliko blokova sa vilama i hotelima na brdu, a unutar centralnog dela grada nalazi se veliki park. Sivota ima marinu za jahte i ribarske brodove, kao i asfaltirano šetalište uz obalu sa puno restorana i kafića, kao i prelepim vrtovima za uživanje uz more. Postoji mala plaža, ali je gotovo beskorisna, pa je za letnji odmor u Sivoti automobil neophodan.

Mega Ammos Hotel

Mega Ammos Hotel

Hotel Mega Ammos je porodični hotel, smešten na par kilometara od Sivote i na 150 metara od plaže. Povezan je sa plažom malim kamenim pećinskim prolazom. Do Sivote se stiže brzo i lako hotelskim mini busom, taksijem ili lokalnim mini vozom. Tako vam lokacija ovog hotela omogućava da budete u mirnom okruženju i prirodi, ali da ne budete izolovani već na korak od centra gradića. Hotel se sastoji od glavne zgrade gde su sve zajedničke prostorije, kao i dva sprata gde su smeštajne jedinice sa pogledom ka moru, bazenu ili bašti. Sve sobe su nedavno renovirane. Takođe tu je i...

Plataria Seaside Resort Hotel

Plataria Seaside Resort Hotel

Plataria Seaside Resort, smešten u mirnom okruženju na samoj plaži seoca Plataria, na 10 km od Sivote i 8 km od luke Igumenice predstavlja pravi raj za ljubitelje mirnog porodičnog odmora. U okruženju na samo 20-ak minuta vožnje možete pronaći, ukoliko volite da istražujete, još prelepih divljih plaža. Pored glavnog restorana i predivne bašte osveženje možete pronaći u poznatom Havana Beach baru . Uz piće dobijate besplatno suncobrane i ležaljke. Hotelska taverna oduševiće vas svojim specijalitetima od ribe ili mesa pripremljenih po specijalnoj grčkoj recepturi. Resort ima 5 bungalova sa 4-5 soba kao i privatan parking. Sve sobe su renovirane...

  • Aranžmani
  • Hoteli
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.

Starost dece

U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.