fbpx
Letovalište Sivota

Letovanje/Grčka

Sivota

Priroda Sivota ostavlja najbolji utisak na turiste. Tokom vožnje do Parge možete steći utisak da se nalazite na ostrvu, zbog kombinacije šume i smaragdnog mora. Uvale s kristalno čistom vodom ređaju se jedna za drugom, a pogled na more i ostrva fantastičan je s plaže i brojnih vidikovca.

Sivota je mali grad u Grčkoj, smešten na primamljivoj jonskoj obali. Poslednjih nekoliko godina ovo letovalište je sve popularnije zbog fantastične prirode koja ga okružuje i prelepih plaža u blizini.

Sivotu biraju turisti koji preferiraju mirna letovališta. Sastoji se od svega nekoliko ulica duž obale i nekoliko blokova sa vilama i hotelima na brdu, a unutar centralnog dela grada nalazi se veliki park. Sivota ima marinu za jahte i ribarske brodove, kao i asfaltirano šetalište uz obalu sa puno restorana i kafića, kao i prelepim vrtovima za uživanje uz more. Postoji mala plaža, ali je gotovo beskorisna, pa je za letnji odmor u Sivoti automobil neophodan.


 • First minute

  Hotel Sivota Diamond Spa Resort

  Resort kategorizovan sa 5*, sa prelepim bazenom, odličnim restoranom, savršenim smeštajem, jedinstvenim Spa centrom, modernim konferencijskim centrom , zasigurno će vas oduševiti.

  SJAJNA PONUDA

  Mega Ammos Hotel

  Hotel Mega Ammos je porodični hotel, smešten na par kilometara od Sivote i na 150 metara od plaže u lepom mirnom okruženju. Povezan je sa prelepom plažom malim kamenim pećinskim prolazom.