aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Lefkas se nalazi na severnoj strani Lefkade. To je prvi grad na koji se nailazi nakon prelaska mosta koji spaja Lefkadu sa kopnom. Na putokazima obično piše Lefkada, a ne Lefkas. Do međunarodnog aerodroma u blizini Preveze udaljen je 20 minuta vožnje.

Lefkas je najveći i glavni grad Lefkade, kao i administrativni i kulturni centar ostrva. Ima oko 8.000 stanovnika. Pored velikog broja smeštajnih objekata (hoteli, vile, apartmani) u gradu postoje banke, pošta, nekoliko srednjih škola, veliki broj rent-a-car agencija …  Na plaži se nalazi laguna, ali i uski pojas peska sa vetrenjačama poznat kao Gira. Laguna je poznata po tome što je stanište ptica selica i riba.

Lefkas ima bukvalno sve što vam može trebati tokom odmora. Veliki supermarketi, uključujući Lidl,  asfaltirane prometne ulice sa buticima poznatih i manje poznatih marki. Uz more postoji deo sa barovima i klubovima koji rade celu noć, ali i popločana ulica sa brojnim uskim prolazima prepunim kafana, suvenirnica, butika, kao i lepo uređenim baštama.

Vilaggio Maistro Hotel

Vilaggio Maistro Hotel

Hotel Vilagio Maistro na oko 1,5 od Lefkasa i oko 600 metara od plaže Agios Ioanis, predstavlja veliki kompleks sa 11 mezoneta u okviru 5 bungalova i 30 apartmana raspoređenih u 6 nezavisnih zgrada. Idealan hotel za ljubitelje mirnijeg harmoničnog odmora u prijatnom okruženju, za koji smo sigurni da će zadovoljiti sve vaše prohteve. Sve sobe opremljene su: klimom, SAT TV-om, kupatilom i kuhinjom sa frižiderom. Vilagio  Maistro ima velike apartmane koji uključuju dnevnu sobu sa kaminom. Sve sobe imaju terase sa pogledom na bazen. Hotel raspolaže velikim kao i dečijim bazenom, barom na bazenu, baštom, SAT TV-om, internetom, parkingom,...

Kastro Maistro Hotel

Kastro Maistro Hotel

Kastro Maistro smešten je nedaleko od čuvene plaže Agios Ioanis koja je jedna od najboljih destinacija u Evropi za surfovanje. Ljubitelji wind surfovanja i kajt surfovanja ovde će naići na pravi raj .Plaža duga 3 km  na raspolaganju je gostima koji uživaju u ovom sportu. Apartmani su locirani na korak od planine a svi imaju panoramski pogled na more. Svaki apartman ima balkon, klimu, SAT TV, kupatilo, frižider i kuhinju. Hotel takodje poseduje -bazen, bar, baštu, Wi Fi, roštilj, parking, uslugu lekara na poziv, ping pong, dečije igralište a dozvoljeni su i kućni ljubimci. Usluga u hotelu je na bazi...

  • Aranžmani
  • Hoteli
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.

Starost dece

U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.