fbpx
Letovanje na Kritu

Plaže na Kritu su veoma različite, u zavisnosti od toga u koji deo ostrva odete. Postoje divlje plaže pogodne za surf, kao i one sa postepenom dubinom, bez talasa. Postoje udobne plaže sa suncobranima, tavernama, kafićima i restoranima ali i izolovane plaže sa vetrom u kosi..

Krit je najveće ostrvo u Grčkoj, a peto je po veličini u Sredozemnom moru. Ovde možete videti ostatke sjajnih civilizacija, istražiti sjajne plaže, impresivne planine, plodne doline i strme klisure i postati deo bogate gastronomske kulture ostrva. Krit je, uostalom, mali svemir koji se proteže lepotom i bogatstvom koje se mogu otkrivati tokom čitavog života.

Ovo romantično ostrvo je idealno za duge šetnje, razgledanje srednjevekovne arhitekture i graciozne palate, dok se u neposrednoj blizini prostiru turističke plaže i mnogobrojni hotelski objekti. Samo ostrvo je okruženo blistavim i prozračnim morem, što predstavlja posebnu draž Krita. Mekane, peščane plaže svakako navode turiste da svake godine biraju upravo Krit kao svoju letnju destinaciju.

Adel Paradise Resort

Hotel Adel Paradise Resort ima panoramski pogled na Kritsko more i grad Retimno, Adel Paradise nudi otvoreni bazen sa prostranim terasama. Ima restoran na krovu i bar pored bazena i...