Letovanje na Krfu

Krf je jedno od najlepših i najromantičnijih ostrva jonske ostrvske grupe. Od bujnih zelenih brežuljaka do plemenitih palata, od idiličnih Krfskih plaža, do zanimljivih muzeja, ovo ostrvo ima sve što je potrebno da udovolji bilo kojoj vrsti putnika.

Krf je smešten u srcu Jonskog mora i jedno je od glavnih mesta koje se spominje kroz grčku istoriju. Krf je pod jakim uticajem Mlečana, Francuza i Engleza uspostavio kosmopolitski, multikulturni šarm. Istražujući grad Krf, glavni grad ostrva, videćete slavnu prošlost Krfa kroz palate, plemenite ljetnikovce, prelepe muzeje i šarmantne trgove. Otkrićete živopisna primorska sela, malene zelene otočiće, raskošna letovališta Krfa i divlje prirodne pejzaže. Neverovatno je kako različite strane ovog idiličnog ostrva koegzistiraju u skladu!

Što se tiče krfskih plaža, one su zaista posebne! Smeštene u peščanim uvalama, okružene zelenim šumama i planinama, sa razlogom ih smatraju jednim od najboljih plaža u Grčkoj!


 • U ovom mestu nema apartmana.

 • Sopstveni prevoz

  Hotel na Krfu / Sopstveni prevoz

  Hotel Alkionis

  Hotel Alkionis snešten na jugu Krfa, na 20 km od Kerkire. U samom centru živopisnog mesta Moraitika na samo 300 m od plaže , ovaj restort kombinuje sve neophodno za opušten i prijatan odmor. 

  Sjajna ponuda

  15% popusta do 31.01.2022

  Hotel Corfu Golden Sands

  Izgradjen na dugoj peščanoj plaži u mestu Agios Georgios na Krfu, hotel Golden Sands pružiće vam savršene trenutke odmora. Hotel pruža uslugu na bazi All inclusive a ljubazno osoblje učiniće vaš odmor savršenim.

  Fantastična ponuda

  Gelina Village & Aqua Park Hotel

  Hotel Gelina Village & Aqua Park smešten je  na severnom delu ostrva, sakriven medju planinama i gustim šumama, na jednoj od najlepših plaža Jonskog mora St. George (prelepa plaža dužine 8 km),

  Odlična ponuda

  Popust do 31.03.2022.

  Louis Corcyra Beach Hotel

  Louis Corcyra Beach Hotel pozicioniran na 20 m od plaže u Guvijil smešten je u fascinatnom ambijentu i gostima pruža sve što je potrebno za savršen odmor.

  Odlična ponuda

  Elea Beach Corfu Hotel

  Hotel Elea Beach Dassia ima u ponudi 216 soba smeštenih u glavnoj zgradi. Sve sobe su kompletno renovirane 2017. Svaka soba ima privatni balkon sa panoramskim pogledom na more ili okolni zeleni pejzaž.

  Odlična ponuda

  Popust do 28.02,2022.

  Corfu Holiday Palace Hotel

  Hotel Cofru Holiday Palace, kategorizovan sa 5* , jedini je hotel na Krfu koji ima direktan pogled na ostrvo Pontikonisi i manastir Vlaherna. Od glavnog grada Krfa do hotela ima samo 4 km.

  Odlična ponuda

  Delfinia Hotel

  Hotel Delfinia smešten na samoj obali mesta Moraitika , okružen bujnim zelenilom, cvećem i raznom vegetacijom idealno je mesto za odmor kada je u pitanju porodični odmor ali i grupno putovanje.

  Odlična ponuda

  Belvedere Hotel

  Hotel je smešten na 3 km od Benitsesa u mirnom okruženju , u predelu okruženom bujnim zelenilom sa jedne strane i plavetnilom Jonskog mora sa druge strane , ovaj hotel pruža vam sve uslove za savršeni odmor.

  Odlična ponuda

  Popust do 31.01.2022.

  Ariti Grand Hotel

  Hotel Arti Grand smešten je na svega 100 m od mora, u mestu Kanoni na ostrvu Krf. Hotel je smešten na privilegovanom mestu, jer odavde možete uživati u zaista najlepšem pogledu na ostrvo.