fbpx
Letovanje na Krfu

Krf je jedno od najlepših i najromantičnijih ostrva jonske ostrvske grupe. Od bujnih zelenih brežuljaka do plemenitih palata, od idiličnih Krfskih plaža, do zanimljivih muzeja, ovo ostrvo ima sve što je potrebno da udovolji bilo kojoj vrsti putnika.

Krf je smešten u srcu Jonskog mora i jedno je od glavnih mesta koje se spominje kroz grčku istoriju. Krf je pod jakim uticajem Mlečana, Francuza i Engleza uspostavio kosmopolitski, multikulturni šarm. Istražujući grad Krf, glavni grad ostrva, videćete slavnu prošlost Krfa kroz palate, plemenite ljetnikovce, prelepe muzeje i šarmantne trgove. Otkrićete živopisna primorska sela, malene zelene otočiće, raskošna letovališta Krfa i divlje prirodne pejzaže. Neverovatno je kako različite strane ovog idiličnog ostrva koegzistiraju u skladu!

Što se tiče krfskih plaža, one su zaista posebne! Smeštene u peščanim uvalama, okružene zelenim šumama i planinama, sa razlogom ih smatraju jednim od najboljih plaža u Grčkoj!


 • FIRST MINUTE

  Hotel Corfu Aquamarine

  Hotel Corfu Aquamarine smešten u oblasti Nisaki na prelepom ostrvu Krf, svojim posetiocima nudi komforne i lepo uredjene apartmane sa balkonima sa kojih se pruža prelep pogled na more ili okolni vrt.

  FIRST MINUTE

  Hotel Alkionis

  Hotel Alkionis snešten na jugu Krfa, na 20 km od Kerkire. U samom centru živopisnog mesta Moraitika na samo 300 m od plaže , ovaj restort kombinuje sve neophodno za opušten i prijatan odmor. 

  ODLIČNA PONUDA

  Louis Kerkyra Blue

  Louis Kerkyra Blue Hotel svojim posetiocima pruža sve preduslove za idealan odmor u luksuznom ambijentu i fascinantnom okruženju. Hotel kategorizovan sa 5* pruža All inclusive uslugu.

  FIRST MINUTE

  Elea Beach Corfu Hotel

  Hotel Elea Beach Dassia ima u ponudi 216 soba smeštenih u glavnoj zgradi. Sve sobe su kompletno renovirane 2017. Svaka soba ima privatni balkon sa panoramskim pogledom na more ili okolni zeleni pejzaž.

  FIRST MINUTE

  Corfu Holiday Palace Hotel

  Hotel Cofru Holiday Palace, kategorizovan sa 5* , jedini je hotel na Krfu koji ima direktan pogled na ostrvo Pontikonisi i manastir Vlaherna. Od glavnog grada Krfa do hotela ima samo 4 km.

  FIRST MINUTE

  Belvedere Hotel

  Hotel je smešten na 3 km od Benitsesa u mirnom okruženju , u predelu okruženom bujnim zelenilom sa jedne strane i plavetnilom Jonskog mora sa druge strane , ovaj hotel pruža vam sve uslove za savršeni odmor.

  ODLIČNA PONUDA

  Ariti Grand Hotel

  Hotel Arti Grand smešten je na svega 100 m od mora, u mestu Kanoni na ostrvu Krf. Hotel je smešten na privilegovanom mestu, jer odavde možete uživati u zaista najlepšem pogledu na ostrvo.