aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Kos ostrvo je još jedan od dragulja Grčke. Spoj istorije, umetnosti i hedonizma, što turistima otvara mogućnosti da provedu leto baš onako kako su zamislili. Pogledajte našu ponudu sjajnih hotela na ovom ostrvu.

Kos ostrvo je smešteno vrlo blizu obale Turske, i predstavlja drugo najpopularnije ostrvo Dodekaneza, nakon Rodosa. Zbog svoje veličine, Kos održava ravnotežu u razvoju turizma ostrvske Grčke. Neke lokacije na ostrvu su veoma posećene, dok su druge skoro osamljene i prilično udaljene od masovnog turizma. Grad Kos je mešavina venecijanske i osmanske arhitekture sa interesantnim znamenitostima, kao što su Srednjovjekovni dvorac, Drevna Agora, rimski Odeon. Naravno tu je i čuveni Asklepijeion, drevni centar za lečenje,  nedaleko od grada i odlično mesto za turiste koji žele da osete specifičnu antičku atmosferu.  Najveći broj turističkih mesta i letovališta se nalazi se na južnoj strani ostrva, uključujući Kardamen i Kefalos. Ovde turisti mogu uživati na dugim zlatnim plažama sa kristalnom vodom. Kos je idealno mesto za uživanje, ali i za one koji žele malo aktivniji odmor.

  • Aranžmani
  • Hoteli
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.

Starost dece

U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.