Letovanje Kastrosikia, Preveza

Letovanje/Grčka

Kastrosikia, Preveza

Ukoliko ste za letovanje 2021. odabrali jonsku obalu a pri tom ste ljubitelj mirnog i opuštajućeg odmora onda je naša preporuka Kastrosikia. Pogledajte našu ponudu za ovo mesto koje se nalazi u blizini grada Preveza.

Kastrosikia je prelepo primorsko selo. Mesto ima malu i uređenu plažu. Na plaži postoji kantina, parking, sportovi na vodi, nekoliko barova. Od grada Preveze je udaljena oko 17 kilometara.

Fantastična ponuda

Ionian Theoxenia Hotel

Ionian Theoxenia Hotel, kombinujući kontraste kao što su bela boja i kamen, Jonsko plavetnilo i bujno zelenilo, moderne sadržaje sa besprekoronom uslugom, garantuje nezaboravan odmor, relaksaciju i opuštenost.

Sjajna ponuda

Popust do 31.03.2021.

Poseidon Beach Hotel

Hotel Poseidon Beach smešten na samoj plaži nedaleko od  mesta Kanali, raspolaže prostranim , komfornim sobama koje su 2010. renovirane. Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona.

Kanali Beach Hotel

Kanali Beach hotel smešten je u mestu Kanali na 12 km od Preveze, nudi svojim gostima brojne pogodnosti i usluge. Hotel poseduje 42 sobe, renovirane 2012.godine, veoma komforne i prijatno opremljene.

Cleopatra Hotel

Cleopatra Beach hotel je kategorisan sa 2* ali zbog servisa koji nudi, spada u hotele veće kategorije. Smešten u Kastrosikii ima 52 sobe a svaka je opremljena klima uređajem, televizorom, frižiderom.