fbpx
Vourvourou plaža

Vourvourou sa svojih devet ostrva, zaštićenih voda poput ‘Plave lagune’ i beskonačnim skrivenim uvalama je vrlo posebno mesto.

Vourvourou se nalazi na samo deset kilometara od Agios Nikolaosa (120 kilometara od Soluna) na poluostrvu Sitonija i na prvi pogled  obogaćuje odmor raznim slikama prirode i mora, ali i opušta turiste  prirodnim lepotama i mirom.

Ovo je jedinstvena destinacija na Halkidikiju i plaže ovog mesta nisu izuzetak. Plaža Karidi omiljena je plaža koju svi koji dolaze već znaju. Ova plitka uvala, nalik bazenu, nije samo prelepo, već je savršeno za porodično odmaranje. U Vourvourou možete videti ribarsko naselje koje je i dalje naseljeno, gde možete kupiti svežu ribu. Šetajući morem doći ćete do uskog poluostrva Ksifara, a potom do izolovanog zaliva i plaže „Karidi“, gde možete naći i lokalni beachi bar.

 


 • Sjajna ponuda

  Hotel Rema

  Hotel Rema, na samo nekoliko koraka od peščane plaže Vourvouroua , na mestu gde se Sitonija susreće sa Atosom, pronaći ćete ovaj lep porodičan hotel.Hotel pruža uslugu na bazi noćenja sa doručkom.

  SJAJNA PONUDA

  Hotel Diaporos

  Hotel Diaporos smešten je na Halkidikiju, na Sitoniji u živopisnom mestu Vourvourou. Ovo je hotel kategorizovan sa 3 zvezdice, potpuno renoviran 2012. godine, smešten u centru mesta.