fbpx
Vourvourou plaža

Vourvourou sa svojih devet ostrva, zaštićenih voda poput ‘Plave lagune’ i beskonačnim skrivenim uvalama je vrlo posebno mesto.

Vourvourou se nalazi na samo deset kilometara od Agios Nikolaosa (120 kilometara od Soluna) na poluostrvu Sitonija i na prvi pogled  obogaćuje odmor raznim slikama prirode i mora, ali i opušta turiste  prirodnim lepotama i mirom.

Ovo je jedinstvena destinacija na Halkidikiju i plaže ovog mesta nisu izuzetak. Plaža Karidi omiljena je plaža koju svi koji dolaze već znaju. Ova plitka uvala, nalik bazenu, nije samo prelepo, već je savršeno za porodično odmaranje. U Vourvourou možete videti ribarsko naselje koje je i dalje naseljeno, gde možete kupiti svežu ribu. Šetajući morem doći ćete do uskog poluostrva Ksifara, a potom do izolovanog zaliva i plaže „Karidi“, gde možete naći i lokalni beachi bar.

 


 • U ovom mestu nema apartmana.

 • Sjajna ponuda

  Hotel Rema

  Hotel Rema, na samo nekoliko koraka od peščane plaže Vourvouroua , na mestu gde se Sitonija susreće sa Atosom, pronaći ćete ovaj lep porodičan hotel.Hotel pruža uslugu na bazi noćenja sa doručkom.

  POPUST 10 % DO 31.03.2023.

  Hotel Diaporos

  Hotel Diaporos smešten je na Halkidikiju, na Sitoniji u živopisnom mestu Vourvourou. Ovo je hotel kategorizovan sa 3 zvezdice, potpuno renoviran 2012. godine, smešten u centru mesta.