aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Psakoudija se nalazi na Sitoniji, tačnije između dva poluostrva (Kasandra i Sitonija) na 80ak kilometara od Soluna i na oko 20 kilometara od Nea Moudanje.

Psakoudija je smeštena ispod magistralnog puta, na prelepoj peščanoj plaži, okružena mirisnom borovom šumom i kristalno čistim morem. Ovo malo letovalište i ne toliko poznato među našim turistima, pogodno je za miran i tih porodični odmor, ali i za mlade zbog nekoliko veoma poznatih barova na plaži i blizine velikih turističkih centara i letovališta Nea Mudanje, Nikitija i Neos Marmarasa. U Psakudiji se pored mnogobrojnih prodavnica, restorana, kafića, nalaze i poznati hoteli Filoksenija Bungalovi i tek renoviran hotel Cronwel, kao i nekoliko manjih hotela i veliki broj vila sa apartmanima.

Hotel Melissa Gold Coast

Hotel Melissa Gold Coast

Hotel raspolaže potpuno opremljenim sobama sa klima uređajima, balkonom ili terasom, WiFi konekcijom, frižiderom, TV/SAT, telefonom. Ovaj hotel obuhvata 4 osnovne zgrade, sa pogledom na borovu šumu i more. Studiji i apartmani su komforni, s tim što apartmani imaju dodatnu spavaću sobu koja je odvojena od ostatka apartmana. Gosti hotela imaju mogućnost da koriste bar, restoran, sef koji se nalazi na recepciji, bazen (postoji odvojen bazen za decu), ležaljke i suncobrane na plaži i na bazenu. Svake godine sve je više zadovoljnih turista, koji se ponovo odlučuju da letuju u ovom letovalištu.

Philoxenia Bungalows

Philoxenia Bungalows

Hotelski kompleks ima jedanaest dvospratnih vila bungalova u kojima se nalazi stopedeset soba. Od sadržaja, tu su: restoran, veliki bazen sa barom, dečiji bazen i igralište, teren za tenis, košarku i odbojku, soba za zabavu sa velikim TVom, stonim tenisom, bilijarom, igricama, mala recepcija sa lobijem, sefovima i internet konekcijom, parking... U hotelu postoje i family sobe koje u istoj prostoriji imaju dva prava ležaja i dva kreveta na sprat za decu. Sve sobe imaju pogled na vrt ili šumu, TWC, terasu, telefon, frižider, A/C, SAT TV i fen u kupatilu. Usluga u hotelu je polupansion - "švedski sto" (samoposluživanje).

  • Aranžmani
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.