Psakoudia, Sitonija

Psakoudija se nalazi na Sitoniji, tačnije između dva poluostrva (Kasandra i Sitonija) na 80ak kilometara od Soluna i na oko 20 kilometara od Nea Moudanje.

Psakoudija je smeštena ispod magistralnog puta, na prelepoj peščanoj plaži, okružena mirisnom borovom šumom i kristalno čistim morem. Ovo malo letovalište i ne toliko poznato među našim turistima, pogodno je za miran i tih porodični odmor, ali i za mlade zbog nekoliko veoma poznatih barova na plaži i blizine velikih turističkih centara i letovališta Nea Mudanje, Nikitija i Neos Marmarasa.

U Psakudiji se pored mnogobrojnih prodavnica, restorana, kafića, nalaze i poznati hoteli Filoksenija Bungalovi i tek renoviran hotel Cronwel, kao i nekoliko manjih hotela i veliki broj vila sa apartmanima.


 • U ovom mestu nema apartmana.

 • Sjajna ponuda

  Hotel Melissa Gold Coast

  Hotel Melissa Gold Coast je hotel kategorizovan sa 2 zvezdice smešten medju prelepim borovima, na svega 80 m od divne plaže u mestu Psakoudija na Sitonij. Hotel pruža uslugu na bazi noćenja sa doručkom.

  Sjajna ponuda

  Cronwell Sermilia Resort Hotel

  Luksuzni Hotel Cronwell Resort Sermilia  jedan je od najlepših na Sitoniji.Okružen toplim azurnim morem koje je zaštitni znak poluostrva, resort garantuje savršen odmor.

  Sjajna ponuda

  Popust do 17.09.2021.

  Philoxenia Hotel

  Hotel Philoxenia nalazi se na samo 2 minuta od peščane plaže Psakoudia, i nudi lep smeštaj i svež vazduh u borovoj šumi. Moderno dizajniran kompleks bungalova nudi vam idealne uslove za odmor.