fbpx
Nikiti na Sitoniji

Nikiti je glavni grad i ujedno i centar regije Sitonija. U nekoliko poslednjih godina ovo letovalište postaje jedno od popularnijih među našim turistima.

Mesto se proteže duž magistralnog puta, sa obe strane i lagano se spušta ka prelepoj peščanoj plaži i kristalno – plavog mora. Nikiti ima jedini Supermarket Lidl na Sitoniji, što sigurno pomaže njegovoj popularnnosti kod srpskih turista. Sa gornje strane magistrale se nalazi stari deo Nikiti letovališta. U ovom letovalištu postoje još i lekarska ordinacija, bankomat, veliki broj megamarketa, veliki broj apartmana i hotela i predivno sređeno šetalište koje se prostire celom dužinom peskovite plaže. Uz plažu ovde možemo još da spomenemo da se nalazi veliki broj lepih kafića i taverni, ribljih restorana kao i objekata u kojima se prodaje roštilj. Nikiti je daleko čuven grad po proizvodnji meda. Stoga ovde možemo pronaći veliki broj tezgi sa prodajom meda. Zaprašivanje insekata baš zbog ovog razloga je zabranjeno.


 • EKSTRA PONUDA

  Hotel Lily Ann Boutique

  Hotel Lily Ann Beach nalazi se u mesti Akti Elias na 11 km od Neos Marmarasa i 9 km od Nikitija. Hotel nudi idealne uslove za miran odmor po povoljnoj ceni i pripada lancu poznatih Acrotel hotela.

  Sjajna ponuda

  Hotel Danai Beach Resort

  Hotel Danai Beach Resort je luksuzan hotel, smešten na liticama Egejskog mora, okružen besprekornom lepotom mediternaskih borova, bujnim vrtovima belim plažama i čistim tirkiznim morem.

  POPUSTI

  Anthemus Sea Beach Hotel & Spa

  Hotel Amthemus Sea Beach Hotel & Spa nalazi se u živopisnom zalivu na obali Sitonije uz plažu nagradjenu Plavom zastavicom u mestu Akti Elias na 10 km od Nikitija i 6 km od Neos Marmarasa.

  ALL INCLUSIVE

  Hotel Bianco Olympico Beach Resort

  Hotel Bianco Olympico Beach Resort smešten je u regionu Halkidikija na Sitoniji, iznad kristalno smaragdnih voda i prelepe peščane plaže, ovaj hotel pruža svojim posetiocima idelne uslove za odmor.

  Black Friday Offer!

  Hotel Koviou Holiday Village

  Hotel Koviou Holiday Village u blizini Nikitija smešten u prekrasnom pejzažu, okružen palmama i  mirisom maslina pruža svojim gostima sve preduslove za idealan odmor. Savršen ambijent uz savršenu uslugu..

  Odlična ponuda

  Hotel Makednos

  Hotel Makednos je hotel kategorizovan sa 3*, smešten na 2 km od Nikitija na 60m  od prelepe plaže Akti Koviou. Hotel je smešten u prelepoj uredjenoj bašti i ima panoramski pogled na more. .

  FIRST MINUTE

  Athena Pallas Village Hotel

  Hotel Athena Pallas Village je luksuzni hotel 5* smešten na jednoj od najpopularnijih plaža Sitonije-Akti Elias. Do plaže se od hotela dolazi stepenicama ili podzemnim prolazom.

  SJAJNA PONUDA

  Elea Beach Hotel

  Hotel Elea Beach okružen zelenilom  smešten je  izmedju tradicionalnog Nikitija koji je udaljen oko 9 km i modernog Neos Marmarasa smeštenog na oko 11 km .Hotel pripada lancu Acrotel hotela.

  FIRST MINUTE

  Hotel Porfi Beach

  Okružen bujnim mediteranskim rastinjem, Hotel Porfi Beach je lociran na samoj plaži, u blizini Nikitija, na Sitoniji. Hotel Porfi Beach raspolaže sa 88 soba koje su opremljene svim detaljima koji su neophodni za odličan odmor.

  ODLIČNA PONUDA

  Hotel Lily Ann Village

  Na 500 m od prelepe pešćane plaže u Nikitiju , i na svega par minuta od centra mesta Lily Ann Village je odličan izbor za vaš savršen odmor. Hotel se sastoji od četiri objekta, okružena prelepom baštom.