fbpx
Nikiti na Sitoniji

Nikiti je glavni grad i ujedno i centar regije Sitonija. U nekoliko poslednjih godina ovo letovalište postaje jedno od popularnijih među našim turistima.

Mesto se proteže duž magistralnog puta, sa obe strane i lagano se spušta ka prelepoj peščanoj plaži i kristalno – plavog mora. Nikiti ima jedini Supermarket Lidl na Sitoniji, što sigurno pomaže njegovoj popularnnosti kod srpskih turista. Sa gornje strane magistrale se nalazi stari deo Nikiti letovališta. U ovom letovalištu postoje još i lekarska ordinacija, bankomat, veliki broj megamarketa, veliki broj apartmana i hotela i predivno sređeno šetalište koje se prostire celom dužinom peskovite plaže. Uz plažu ovde možemo još da spomenemo da se nalazi veliki broj lepih kafića i taverni, ribljih restorana kao i objekata u kojima se prodaje roštilj. Nikiti je daleko čuven grad po proizvodnji meda. Stoga ovde možemo pronaći veliki broj tezgi sa prodajom meda. Zaprašivanje insekata baš zbog ovog razloga je zabranjeno.


 • U ovom mestu nema apartmana.

 • 15% POPUSTA DO 31.03.2023.

  Hotel Lily Ann Boutique

  Hotel Lily Ann Beach nalazi se u mesti Akti Elias na 11 km od Neos Marmarasa i 9 km od Nikitija. Hotel nudi idealne uslove za miran odmor po povoljnoj ceni i pripada lancu poznatih Acrotel hotela.

  POPUST

  Anthemus Sea Beach Hotel & Spa

  Hotel Amthemus Sea Beach Hotel & Spa nalazi se u živopisnom zalivu na obali Sitonije uz plažu nagradjenu Plavom zastavicom u mestu Akti Elias na 10 km od Nikitija i 6 km od Neos Marmarasa.

  POPUST 15% DO 30.04.2023.

  Hotel Bianco Olympico Beach Resort

  Hotel Bianco Olympico Beach Resort smešten je u regionu Halkidikija na Sitoniji, iznad kristalno smaragdnih voda i prelepe peščane plaže, ovaj hotel pruža svojim posetiocima idelne uslove za odmor.

  Black Friday Offer!

  Hotel Koviou Holiday Village

  Hotel Koviou Holiday Village u blizini Nikitija smešten u prekrasnom pejzažu, okružen palmama i  mirisom maslina pruža svojim gostima sve preduslove za idealan odmor. Savršen ambijent uz savršenu uslugu..

  Odlična ponuda

  Hotel Makednos

  Hotel Makednos je hotel kategorizovan sa 3*, smešten na 2 km od Nikitija na 60m  od prelepe plaže Akti Koviou. Hotel je smešten u prelepoj uredjenoj bašti i ima panoramski pogled na more. .

  10% POPUSTA DO 30.04.2023.

  Athena Pallas Village Hotel

  Hotel Athena Pallas Village je luksuzni hotel 5* smešten na jednoj od najpopularnijih plaža Sitonije-Akti Elias. Do plaže se od hotela dolazi stepenicama ili podzemnim prolazom.

  10% POPUSTA DO 30.04.2023.

  Elea Beach Hotel

  Hotel Elea Beach okružen zelenilom  smešten je  izmedju tradicionalnog Nikitija koji je udaljen oko 9 km i modernog Neos Marmarasa smeštenog na oko 11 km .Hotel pripada lancu Acrotel hotela.

  10% POPUSTA DO 30.04.2023.

  Hotel Porfi Beach

  Okružen bujnim mediteranskim rastinjem, Hotel Porfi Beach je lociran na samoj plaži, u blizini Nikitija, na Sitoniji. Hotel Porfi Beach raspolaže sa 88 soba koje su opremljene svim detaljima koji su neophodni za odličan odmor.

  POPUST 15% DO 31.03.2023.

  Hotel Lily Ann Village

  Na 500 m od prelepe pešćane plaže u Nikitiju , i na svega par minuta od centra mesta Lily Ann Village je odličan izbor za vaš savršen odmor. Hotel se sastoji od četiri objekta, okružena prelepom baštom.