fbpx
Metamorfozis na Sitoniji

Metamorfozis je živopisno mesto koje se nalazi na 95km od Soluna, i predstavlja idealno je za opušten i miran odmor.

Ovo seoce nazivaju vazdušna banja broj jedan na Halkidikiju. Borova šuma koje ovde ima u izobilju stvara posebnu mikroklimu ovog mesta. Takođe je izuzetan park u pomešanim mirisima četinara i mora. Metamorfozis je izuzetno malo i mirno mesto a okolni park je sam centar zbivanja. Baš ovde se nalazi veliki broj kafića i restorana. Ukoliko ste osoba koja ne voli gužvu, Metamorfozis je pravo letovalište i mesto da provedete ovogodišnje letovanje. Ako vam ne smeta nedostatak noćnog života eto onda još jednog razloga da će vas ovo mesto očarati. Metamorfozis ima različite prilaze vodi – od peščano – šljunkovite do krupno – šljunkovite, a na nekim mestima čak i kamene prilaze moru.


 • ALL INCLUSIVE

  Hotel Village Mare

  Hotel Village Mare u prijatnom okruženju uz visok kvalitet usluge i prijatan ambijent svojim gostima nudi sve preduslove za idelan odmor. Hotel se sastoji od 12 objekata, potpuno renoviranih 2007. i 2008. godine .

  Olympic Bibis

  Hotel Olimpic Bibis smešten u mestu Metamorfozis na oko 170 m od plaže je novo renoviran objekat, koji po povoljnim cenama nudi komforan smeštaj i kvalitetnu uslugu. Hotel dozvoljava prisustvo kućnih ljubimaca.

  FIRST MINUTE

  Hotel Blue Dolphin

  Hotel Blue Dolphin nalazi se u blizini mesta Metamorfozis na Sitoniji.Hotel se sastoji od 15 bungalova , izgradjenih u tradicionalnom grčkom stilu, izolovan od buke i gužve idealan je za miran porodičan odmor.

  FIRST MINUTE

  Simeon Hotel

  Hotel Simeon nalazi se u centru letovališta Metarmofozis (izmedju Kasandre i Sitonije), oko sto metara od gradske plaže. Hotel je renoviran 2013. godine, kada su sve sobe obnovljeno u modernom stilu.

  FIRST MINUTE

  Hotel Porto Matina

  Hotel se nalazi u mestu Metamorfozis, na poluostrvu Sitonija, nedaleko od centra . Hotel je smešten na peščanoj  plaži Metamorfozisa, gde se ležaljke i suncobrani doplaćuju ili se mogu koristiti uz piće iz bara .