Posidi letovanje

Possidi je primorsko mesto na Kasandri, okruženo prelepom vegetacijom koja se prostire do zlatne peščane plaže.

U ovom letovalištu se nalazi veliki broj luksuznih hotela, sobama i apartmanima. Tu se nalazi još i veliki broj barova, kafea, i restorana uz plažu.
Letovalište Posidi je dobilo ime po Posejdonu – bogu mora u antičkoj Grčkoj pa ovde možete posetiti Posejdonov hram i svetionik. Ovo mesto je poznato i po prelepom pogledu koji se odavde pruža na zaliv Termaikos. Gradska plaža Posidija je šljunkovita, par metara ispod šetališta, sa laganim ulaskom u vodu.

Sjajna ponuda

Popust do 30.09.2021.

Possidi Holidays Hotel

Kompleks Possidi Holidays nalazi se na  samoj plaži okružen borovima i maslinjacima , namenjen je ljubiteljjima prirode. Uživaćete  u specifičnom grčkom gostoprimstvu , okruženi prirodnim lepotama.

Fantastična ponuda

Popust do 13.09.2021.

Hotel Xenios Dolphin Beach

Dolphin beach je mali hotel apartmanskog tipa, na zapadnoj strani Kasandre, kod Posidija. Hotel poseduje 56 soba, dvokrevetnih i trokrevetnih i 11 porodičnih soba i idealan je za porodični odmor.

Sjajna ponuda

Popust do 13.09.2021.

Hotel Xenios Possidi Paradise

Jednostavna tradicionalna forma i luksuz u ovom hotelu su odlično kombinovani sa prekrasnim okruženjem i kristalno čistim morem .Nalazi se u mestu Posidi a lociran je na samoj plaži.