fbpx
Paliouri Grčka

Paliouri je mirno turističko letovalište okruženo planinama. Nalazi se na jugoistočnom delu poluostrva Kasandra i na oko 123 km od Soluna.

Svaki posetilac ovog prelepog mesta se može diviti lepoti prirode koju poseduje ovo mesto. Doživljaj u šetnji kroz uzano-male puteve i predivne boje sela malo je reći fantastičan. Oblast je prepuna interesantnih elemenata arhitekture 19. veka koji se mogu videti na starim kućama u ovom letovalištu. Još 1961. godine plaža Paliouri je proglašena za jednu od prvih većih turističkih destinacija Halkidikija: Ksenija i Kamp Paliouri. Plaže u ovom letovalištu su nevelike i pravi su raj za porodice.

Miraggio Thermal Spa & Resort

Miraggio Thermal Spa & Resort nudi 300 elegantnih prostranih jedinica, od kojih 48 sa privatnim bazenom, sve opremljene u raskošnom savremenom stilu i opremljene visokom tehnologijom .

Hotel Chrousso Village

Chrousso Village nalazi se na kraju prvog prsta Halkidikija, Kasandre. Izgrađen u stilu klub-hotela, renoviran 2000. godine, sastoji se od glavne zgrade i 19 manjih zgrada u kojima su smeštene sobe.