aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Paliouri je mirno turističko letovalište okruženo planinama. Nalazi se na jugoistočnom delu poluostrva Kasandra i na oko 123 km od Soluna.

Svaki posetilac ovog prelepog mesta se može diviti lepoti prirode koju poseduje ovo mesto. Doživljaj u šetnji kroz uzano-male puteve i predivne boje sela malo je reći fantastičan. Oblast je prepuna interesantnih elemenata arhitekture 19. veka koji se mogu videti na starim kućama u ovom letovalištu. Još 1961. godine plaža Paliouri je proglašena za jednu od prvih većih turističkih destinacija Halkidikija: Ksenija i Kamp Paliouri. Plaže u ovom letovalištu su nevelike i pravi su raj za porodice.

Hotel Chrousso Village

Hotel Chrousso Village

Hotel Chrousso Village poseduje 95 studija i 79 apartmana. Svaka soba sadrži: AC, TV, kuhinju, direktnu telefonsku liniju, sef, frižider. Hotelski sadržaji su brojni: roštilj, servis za pranje i sušenje rublja, lobi sale, barobi, snack bar pored bazena, restoran, parking, teren za košarku, za tenis i odbojku, škola ronjenja i dr sportovi na vodi. Za najmlađe tu je i mini park, dvorište za igru, dečiji bazen kao i škola ronjenja.

  • Aranžmani
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.