aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Nea Kalikratia je smeštena na svega 40tak kilometara od Soluna i zahvaljujući svojim prirodnim lepotama mora, pečane plaže kao i dobro izgrađenom infrastrukturom predstavlja pravo mesto za odmor i vaše ovogodišnje letovanje u Grčkoj.

Kao i većina drugih letovališta u Grčkoj i Nea Kalikratia je u početku bilo samo malo ribarsko naselje. Vremenom je preraslo u ozbiljno turističko letovalište sa prebogatom hotelskom ponudom. Stanovnici ovog letovališta uglavnom uzgajaju vinovu lozu od koje prave vino, pored toga bave se i ribolovom pa se u restoranima širom letovališta možete pronaći specijalitete sa svežom ribom. Cene aparmtana i hotela za iznajmljivanje u ovom letovalištu su jako pristupačne i time veoma popularne među našim turistima. U Nea Kalikratia se nalaze još i nekoliko mega marketa poput Lidl-a, Arvanitidis-a, suvenirnica, picerija, poslastičarnica, kafića i diskoteka. Mesto ima osim toga još i malu luku, tek izgrađenu bolnicu i dom zdravlja. U blizini je i zabavni park na vodi. ovo letovalište poseduje i dosta dobrih plaža u svojoj blizini a jedna od najpoznatijih je plaža Vargia koja nosi plavu zastavu.

  • Aranžmani
  • Hoteli
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.

Starost dece

U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.