Plaže na Agia Paraskevi

Agia Paraskevi je mesto na Kasandri koje odiše tradicionalnom atmosferom i ljubaznim domaćinima. Ukoliko odaberete da odmor provedete baš na ovom mestu, iskusićete pravu grčku gostoprimivost.

Agia (Sveta) Paraskevi je mesto na Kasandri, koje je dobilo ime po istoimenoj crkvi. Pored crkve, seoske kafane su takođe uočljiva mesta gde turisti mogu degustirati domaće specijalitete i tradicionalna pića (na primer ouzo i cipuro). Pored šumskih staza, ovo živopisno mesto možete istražiti šetajući njegovim uličicama.

Iako je Agia Paraskevi mesto koje je uglavnom poznato po termalnim kupalištima, njega okružuje borova šuma s nekoliko staza koje vredi istražiti, kao i veličanstveno Egejsko more.

Odlična ponuda

Popust do 31.01.2022.

Hotel Xenios Loutra Beach

Hotel Loutra beach je mali porodičan hotel smešten u mestu Agia Paraskevi.Hotel se nalazi na 30-ak metara od plaže. Hotel je u potpunosti renoviran 2006. godine. Usluga je na bazi polupansiona.

Hotel Artemis Plaza

Artemis Plaza je novoizgrađen hotel u romantičnom okruženju u mestu Agia Paraskevi na jugo-zapadu Kasandre. Smešten na 150 m od plaže hotel u ponudi ima opremljene studije i porodične apartmane.