aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Agia Paraskevi je mesto na Kasandri koje odiše tradicionalnom atmosferom i ljubaznim domaćinima. Ukoliko odaberete da odmor provedete baš na ovom mestu, iskusićete pravu grčku gostoprimivost.

Agia (Sveta) Paraskevi je mesto na Kasandri, koje je dobilo ime po istoimenoj crkvi. Pored crkve, seoske kafane su takođe uočljiva mesta gde turisti mogu degustirati domaće specijalitete i tradicionalna pića (na primer ouzo i cipuro). Pored šumskih staza, ovo živopisno mesto možete istražiti šetajući njegovim uličicama.

Iako je Agia Paraskevi mesto koje je uglavnom poznato po termalnim kupalištima, njega okružuje borova šuma s nekoliko staza koje vredi istražiti, kao i veličanstveno Egejsko more.

Hotel Artemis Plaza

Hotel Artemis Plaza

Hotel Artemis Plaza je novoizgrađen hotel u romantičnom okruženju u mestu Agia Paraskevi na jugo- zapadu Kasandre. Hotel se nalazi na 150 m od plaže. Hotel poseduje: recepciju, klimu, parking, Wi Fi, bar, doktora na poziv (uz doplatu) suveninicu u blizini hotela kao i mini market u blizini. Hotel u ponudi ima potpuno opremljene studije i porodične apartmane sa francuskim ležajem i sofom. Takodje studiji imaju frižider i mini kuhinju. Hotel pruža i uslugu noćenja sa doručkom (švedski sto).  

Hotel Xenios Loutra Beach

Hotel Xenios Loutra Beach

Hotel Xenios Loutra beach je mali porodičan hotel smešten u Agia Parasekvi.Hotel se nalazi na 30-ak metara od plaže. Hotel je u potpunosti renoviran 2006. godine Hotel ima klimu, lobi, parking, servis za pranje veša (uz doplatu) , doktora na poziv (uz doplatu), restoran , bar, saunu, teretanu  rent-a-car. Hotel rapolaže sa 22 sobe koje su opremljene sa svim neophodnim sadržajima koji vam garantuju komfor-balkon ili direktan pristup bašti, TV, klimu, frižider, telefon i fen. Hotel dozvoljava i prisustvo malih kučnih ljubimaca. Usluga u hotelu je na bazi polupansiona (švedski sto).

  • Aranžmani
  • Hoteli
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.

Starost dece

U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.