aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Evia je ostrvo uživanja, avanture i aktivnog odmora koji će sigurno zadovoljiti sve zahteve naših turista.

Evia je jedno od popularnijih ostrva u Grčkoj, smešteno uz istočnu obalu kopna, nedaleko od Atine. To je jedno od “tajnih” ostrva koje Grci čuvaju za sebe. Generalno, to je manje turističko, a više “grčko” iskustvo. Poznata po plodovima mora i rukotvorinama, Evia je interesantno mesto koje može pružiti savršen odmor. Poput Krita, i ovo ostrvo ima mnogo malih planinskih sela u prelepom okruženju. Evia je drugo najveće ostrvo Grčke i treće na istoku Sredozemlja. Međutim, ovo ostrvo ima pomalo kopneni karakter, jer ga dva mosta – moderni, viseći i stariji, klizni – povezuju sa kopnom Grčke, nazvanim „Sterea Ellada“.

Evia ima predivne plaže, prijatnu klimu, poznate spomenike, mnogo toplotnih izvora i ukusnu hranu, pa je stoga popularno i obližnje odredište stanovnika Atine. Ostrvo se prostire na površini od 3.580 km2, njegova obala je duga 48 km, a ima 220.000 stanovnika. Drevni gradovi Evie osnovali su važne kolonije u Sredozemnom moru (Halkidiki, Mala Azija, Južna Italija), dok je Eretrija bila jedan od najmoćnijih gradova tokom klasičnog perioda. Tokom vizantijske ere, Evija je bila veoma uspešna i činila je deo Grčke departmenta.

 

Grand Bleu Hotel

Grand Bleu Hotel

Hotel Grand Bleu je smešten na prelepoj peščanoj plaži, na ostrvu Evia i predstavlja omiljeno letovalište Atinjana. Odlična kombinacija kristalno plavog mora i raskošnog zelenila pomoći će vam da se opustite u potpunosti. Živopisna, ukusna internacionalna jela kao i jela tradicionalne Grčke kuhinje, upotpuniće vaše uživanje na poseban način. Grand Bleu hotelski kompleks, sastoji se od glavne zgrade sa 96 soba i 3 apartmana, kao i više od 75 bungalova podeljenih u  dve odvojene zgrade. Jedanaest bungalova su zapravo mezonete sa dve odvojene spavaće sobe i dva kupatila, pogodne za smeštaj porodica. Izgrađen na samoj obali, sa lepom plažom i...

Amaronda Resort & Spa

Amaronda Resort & Spa

Amaronda Resort & Spa smešten na samo 100 m od prelepe peščane plaže u mestu Eretrija na Eviji  , kategorizovan sa 4* namenjen je turistima koji žele miran , opušten odmor. Wellness centar u sklopu hotela , svojim uslugama će svakako tome doprineti. Izbaerite idealan smeštaj za vas , sofisticirane sobe sa privatnim balkonom, predivan pogled iz glavne zgrade ili  elegantne i komforne bungalove  koji će vas zasigurno oduševiti. Hotel ima: recepciju, klimu, lobi, lift, baštu, parking, room service, rent-a-car, suvenirnicu , wifi, restoran, bar , tavernu, bar na plaži i na bazenu , otvoren i zatvoren bazen, dečiji bazen,...

  • Aranžmani
  • Hoteli
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.

Starost dece

U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.