aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Dok uplovljavate u luku Alonissos odmah osećate jedinstvenu atmosferu, eleganciju i opuštenu privlačnost ovog ostrva. Boje mora, neba, borova i maslina koje se spuštaju u vodu i arhitektonski stil, zaista predstavljaju poseban, individualni karakter.

Alonissos ostrvo je deo kompleksa Sporadi,  veoma autentično ostrvo poznato po svojoj neverovatnoj prirodnoj lepoti i nestvarnim plažama. Chora je najslikovitije selo na ostrvu Alonissos, nalazi se na vrhu brda i nudi sjajan pogled na Egejsko more. Ovo selo je ozbiljno oštećeno zemljotresom 1965. godine i tada se većina stanovnika preselila u Patitiri, luku Alonissos. Patitiri, Votsi, Roussoum Gialos i Steni Vala su najčešće turističke tačke na ostrvu, idealne za porodice i romantične parove. Plaže su kristalno-plave i okružene bujnim zelenilom, stvarajući opuštajuću atmosferu.

Angelos Apartments

Angelos Apartments

Angelos Apartments se nalaze na minut od predivne plaže. Ovaj objekat je sazidan u tradicionalnom ostrvskom stilu, a smešten je u malom, simpatičnom selu Patitiri na ostrvu Alonissos. Na 100 m udaljenosti od luke i na 200m od peščane plaže, Angelost je idealan spoj uživanja i relaksacije. Gostima ovog hotela su na usluzi besplatan WiFi, kao i sobe sa terasama koje pružaju pogled na svetlucavo Egejsko more. Studiji su moderno uređeni, a svaki je opremljen klima uređajem, standardnom čajnom kuhinjom i TV uređajima. U blizini hotela su raspoređeni grčki restorani, taverne, barovi i supermarketi. Bela šljunkovita plaža pod nazivom Roussoum...

4 Epoches

4 Epoches

4 Epoches hotel, smešten je na istočnom delu ostrva, prekrasno okružen maslinjacima, smešten je u osamljenoj četvrti Alonissos s pogledom na Egejsko more. Plaža Glifa u Steni Vali je oko 300 metara od objekta. Do plaže Agios Petros se može stići u roku od 15 minuta hoda, a glavna luka i stari grad su na deset minuta vožnje. Hotel je izgrađen 2011.godine i raspolaže sa 22 moderno opremljene sobe. Svaka soba ima pristup internetu, a na zahtev može se ubaciti dodatni ležaj. 4 Epoches hotel je "pet friendly", tako da gosti mogu povesti svoje male kućne ljubimce (do 5kg). Od...

  • Aranžmani
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.