aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Alexandroupolis je malo ali slikovito mesto koje je poslednjih godina izuzetno atraktivno za turiste koji žele da upoznaju skrivene dragulje Grčke.

Alexandroupolis je malo, ali šarmantno mesto sa zanimljivim znamenitostima, mnoštvom plaža koje se nalaze na maloj udaljenosti i mnogim prirodnim lepotama. Glavne atrakcije prefekture i posebno grada su zaštićena šuma Dadia, jedno od retkih mesta u Evropi za očuvanje ugroženih vrsta, zatim delta reke Evros koje je međunarodno zaštičeno, kao i grad Soufli koji je poznat po industriji svile koja je tamo bila zastupljena kroz 19.vek.

Alexandroupolis ima 25 km (15,5 km) obale i može udovoljiti potrebama svakog putnika. Naći ćete prepune plaže sa jednostavnim pristupom i svim sadržajima, kao i sjajne plaže u susednim selima, a postoje i manje plaže sa bogatom vegetacijom koja se proteže sve do obale.  Ne možemo zaboraviti neverovatan pogled koji sve plaže nude na ostrvo Samothrace koje izgleda kao stena koja je izašla iz mora i idealno dopunjuje pogled na Egejsko more.

Hotel Ramada Plaza Thraki

Hotel Ramada Plaza Thraki

Hotel Ramada Plaza Thraki smešten na 20 m od prekrasne plaže u Aleksandropoulisu kategorizovan sa 5 zvezdica, već na prvi pogled očarava posetioce svojom modernom arhitekturom, prirodom kojom je okružen i šarmom i elegancijom enterijera. Kompleks je lociran u zapadnom delu Aleksandroupoulisa, na 4 km od centra grada, na privatnom posedu od 50000 m2 , sa privatnom plažom i jedinstvenim pogledom na Egejsko more  i ostrvo Samotraki. Svaka od 140 soba, je prijatno dekorisana , poseduje centralnu klimu, TV, video na zahtev, telefon, interent, mini bar, 24 h room service i sef. Hotelske usluge obuhvataju: recepciju, restoran, kafe bar, bazen...

Hotel Grecotel Astir Alexandroupolis

Hotel Grecotel Astir Alexandroupolis

Hotel Grecotel Astir, kompletno renoviran 2012. godine, kategorizovan sa 5*, smešten je u mestu Alexadroupoli koje je i idealna polazna tačka za one koji žele da obiđu čitavu regiju. Odavde se lako dolazi do poznatog šumskog rezervata Dadia i delte reke Evros. Novi Astir nudi luksuzne sobe, mezonete i apartmane, neke sa privatnim bazenom i sve sa pogledom na more. Sobe su dekorisane unikatnim stilom, u toplim i prijatnim tonovima,  sa spa kupatilima i impresivnim osvetljenjem. Hotelske usluge podrazumevaju: recepciju 24h, transfer od aerodroma (uz doplatu), stolice za bebe u restoranu, usluge dadilje na zahtev (uz doplatu), bar na plaži,...

  • Aranžmani
  • Hoteli
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.

Starost dece

U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.