aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Pozivamo vas da se, zajedno sa nama, upoznate sa istorijom, kulturom i skrivenim blagom Bosne i Hercegovine. Otkrijte nove poglede na prošlost dok šetate Baščaršijom i uživajte u prirodnim lepotama ove balkanske države.

Bosna i Hercegovina je svakako jedna od najneobičnijih država na Balkanu sa mešavinom istočnih i zapadnih kulturnih i istorijskih motiva. Stvaranje ove države dešavalo se u okvirima austrougarske i osmanske dominacije, dok je konačan dodir imala nekadašnja Jugoslavija. Za Bosnu i Hercegovinu se vezuju mnogobrojni događaji koji su menjali svet, ali ona je danas prava turistička utopija.

Širom Bosne i Hercegovine nalaze se brojne fascinantne destinacije za svaku vrstu turista. Ovde su najzanimljivija i najatraktivnija mesta Balkana, što stvara čudesan spoj kulturne i prirodne baštine ove malene zemlje. Gotovo ih je nemoguće razdvojiti, jer su iz te netaknute prirode evoluirale njene kulture i tradicije

Pogledajte naše predloge za kratka, vikend putovanja u ovu neobičnu balkansku zemlju i koji god izlet da odaberete, znajte da nećete pogrešiti.

Sarajevo sa posetom Mostaru

Sarajevo sa posetom Mostaru

Sarajevo, glavni i najveći grad – ujedno i ekonomsko, univerzitetsko i kulturno središte Bosne i Hercegovine. Neposredno izvan grada, uzdiže se velelepni Trebević, a grad je dodatno išaran tokom reke Miljacke, koja je inspirisala mnoge tekstopisce i muzičare. Ovo putovanje je idealno za hedoniste koji vole nešto laganiji tempo, mirne i šarene gradove, bez prevelike gužve. U ovom gradu će vas dočekati dobri i gostoprimivi domaćini, koji će vam ponuditi neke od preukusnih specijaliteta ovog kraja, uz to šetnja Baščaršijom jeste pravi osvrt na prošlost i atmosferu otomanske vladavine koja je još živa na ovim vanvremenskim ulicama. Mostar je zaista...

Retreat i meditacija na Bosanskim piramidama - 2 noćenja

Retreat i meditacija na Bosanskim piramidama - 2 noćenja

Jeste li čuli za Bosansku dolinu piramida? Dopustite da Vas upoznamo sa ovim neobičnim građevinama koje se nalaze u mestu Visoko na svega 30-ak kilometara od Sarajeva. Bioenergetske piramide, koje su otkrivene 2005.godine, imaju neverovatne sličnosti sa egipatskim. Brdo Visočica ili kako se još naziva “Piramida Sunca” vekovima je ostala poznata kao brdo kraljeva, jer je u srednjem veku na njenom vrhu stajao kraljevski grad. Pozivamo Vas da krenete sa nama na ovo jedinstveno putovanje, na kome ćemo zajedno istraživati čudesne piramide Sunca, Meseca, Zmaja, Ljubavi - na mestu za koje se veruje da je najstariji monumentalni kompleks na planeti…...

  • Aranžmani
  • Hoteli
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.

Starost dece

U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.