aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Ove jeseni Aqua Travel agencija Vas vodi u mističnu Tursku! Putovanje sa nama je idealna prilika da upoznate orijentalne tragove drevne zemlje koja se ponosi bogatim kulturnim nasleđem i posebnom atmosferom koja svake godine oduševljava turiste širom sveta.

Turska je drevna zemlja, kolevka civilizacije i jedan od značajnih centara svetske istorije. Zaista je to zadivljujući spoj Istoka i Zapada, antike i savremenosti, egzotike i poznatog evropskog stila. Ovo je zemlja koja zauzima jedinstven geografski položaj, jednim delom pripada Aziji, a drugim Evropi. Kroz svoju istoriju, Turska je istovremeno bila prepreka i most između dva kontinenta. Osim svog geografskog položaja, Turska je jedinstvena na mnogo načina. Glavni grad Istanbul smešten je na dva kontinenta i predstavljao je dom mnogih svetskih imperija. Ovde ćete videti tragove Rimske, Vizantijske i najznačajnije Otomanske imperije.

Ako tražite mističnost, odličnu kuhinju i fantastičnu arhitekturu islamskog Bliskog Istoka, onda je pravo vreme da upoznate gradove Turske. Od uživanja u muzici i plesu, do izvrsne hrane, čarobnih tepiha, bezbrojnih bazara i netaknutih mediteranskih plaža, Turska nudi dovoljno blaga za 100 života! U Turskoj je danas 13 lokacija koje su upisane na UNESCO-ovu listu svetske kulturne baštine, a neverovatne 62 lokacije su na preliminarnoj listi. Ovi značajni lokaliteti obuhvataju periode od mezolitskog hrama (Gobekli Tepe) do biblijskog grada (Efez) do bojnog polja Prvog svetskog rata (Gallipoli), zbog čega je danas Turska šesta najposećenija turistička destinacija na svetu.

Naša agencija Vas ove jeseni vodi u orijentalni Istanbul. Prođite ulicama koje još uvek pamte korake Aleksandra Makedonskog, Vinstona Čerčila i Sulejmana Veličanstvenog. Upoznajte drugačiju kulturu i uverite se da su legende istinite – Istanbul će Vam oduzeti dah.

Istanbul - 2 noćenja

Istanbul - 2 noćenja

Otkrijte skrivene čari Istanbula, grada izuzetne lepote. Ovde ćete pronaći tragove nekadašnjeg moćnog carstva, koji se i danas osećaju kroz stara zdanja džamija. Mirise bazara, muzeje i arhitekturu koja oduzima dah... Tokom vekova, mnoge kulture su dale svoj pečat ovom cenjenom komadu zemlje. Danas te uticaje možete iskusiti iz prve ruke, istražujući istanbulske mahale. Od svetih mesta Sultanahmeta i evropske elegancije Beioglua iz 19. veka, do visoke mode Nisantasija. Preko živahnog kafićkog društva Kadıkoi sve do fudbalskih ulica Bešiktaša. Lako je razumeti zašto putnici kažu da Istanbul nije samo jedan grad, već mnogo gradova unutar jednog. Ako ste mislili da...

  • Aranžmani
  • Hoteli
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.

Starost dece

U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.