fbpx
Skala Prinos, Tasos

Letovanje/Grčka/Tasos

Skala Prinos

Skala Prinos je druga po veličini luka na ostrvu Tasos, nalazi se na severozapadnoj strani, 17km od Limenasa i 24km od Limenarije. Redovna trajektna linija povezuje je sa gradom Kavala na obali.

Ovo živopisno mesto ima sve sadržaje potrebne za turiste. Kao jednu od specifičnosti Prinosa, možemo izdvojiti malo brodogradilište  u blizini luke, gde se tradicionalno prave i popravljaju mali i srednji brodovi.

Skala Prinos je okružena sa nekoliko dugih peščanih plaža, gde je voda uglavnom mirna i vrlo čista. Na samo 1 km udaljenosti nalazi se malo područje zvano Dasilio, koje je ime dobilo po borovima koji su ovde posebno prisutni (dasos znači šuma). U Dasilio se nalazi veoma lepa peščana plaža na kojoj ima lepih i veoma luksuznih hotela.


  • U ovom mestu nema apartmana.

  • Fantastična ponuda

    Hotel Marti Resort

    Hotel Marti Resort je mali porodičan hotel smešten na kilometar od seoca Skala Sotiros, na par kilometara od Prinosa.Udaljen je oko 200 m od plaže i oko 500 m od centra.

    SJAJNA PONUDA

    Hotel Alea & Suites

    Novoizgradjeni hotel, modernog i elegantnog stila smešten je na 800 m od centra Skala Prinosa .Hotel pruža uslugu na bazi polupansiona ili All inclusive (švedski sto).

    Odlična ponuda

    Ilio Mare Hotel

    Hotel Ilio Mare je prelepi resort na Tasosu u mestu Skala Prinos. Luksuzni hotel idilično je smešten na zlatnoj peščanoj plaži Dassilio koja je nagradjena  Plavom zvezdicom .