fbpx
4 predloga za letovanje u doba korone - AquaTravel.rs

4 predloga za letovanja u doba korone

Svesni smo da je pandemija korona virusa otežala kretanje ljudi, mnogima nedostaju putovanja, letovanja, vikend izleti, druženja sa porodicom i prijateljima.  Tim povodom smo istražili kako se može putovati van granica. Ovde smo da Vam predložimo 4 zemlje do kojih je najlakše i najpovoljnije doći u doba korone. Jer znate kako kažu godina bez putovanja je kao život bez ljubavi.

1. Grčka

Jedan od najboljih načina da provedete ovo leto je odmor u Grčkoj. Od prelepih ostrva do fantastične hrane i divnih ljudi, do bogatog nasleđa, ima ponešto za svakoga. Grčka je ne sumljivo raj opuštanja i hedonizma.

Turistička sezona u Grčkoj zvanično počinje 15. maja, a svako sa Srpskim pasošem može da uđe u zemlju sa antigenskim testom koji je urađen par sati pre puta. S obzirom na trenutno stanje očekujemo da do početka sezone neće biti poreban antigenski test.

Grčka je od 15. marta 2022. ukinula PLF obrazac, što znatno olakšava  letovanje u ovoj zemlji.

Da bi vaš odmor u Grčkoj bilo zaista nezaboravan, pomoći ćemo vam da izaberete idealnu destinaciju.

 

Letovanje - Grčka - AquaTravel.rs

 

2. Turska 

Turska je zemlja u kojoj su ljudi stalno prijateljski nastrojeni, gostoprimljivi i nasmejani. Zemlja puna kulture i istorije, odlična za porodičan odmor kupovinu i zabavu. Čisto, prozirno more u bojama u rasponu od tirkizne do ponoćno plave, kao i peščane i šljunkovite plaže, mame posetioce da se vrate. Turska nudi obilje luksuznih hotela sa raznim sadržajima za posetioce. Privlači ljude iz celog sveta zbog izuzetno prijatne klime i oko 300 sunčanih dan.

Jednostavni antigenski test koji se uradi nekoliko sati pre ulaska u zemlju dovoljan je za odmor u Turskim odmaralištima.

Da bi ste u potpunosti cenili ovu prelepu regiju, pomoćićemo vam da izaberete odgovarajuću destinaciju.

Turska - Letovnje - AquaTravel.rs

 

3. Egipat

Uživajte u sunčanim danima na najlepšem delu obale Crvenog mora! Omiljena destinacija za ronjenje i uživanje u posmatranju podvodnog živog sveta raznovrsnih, jarkih boja. Prelepa tirkizna boja mora je ono što iznova i iznova fascinira posetioce ove zanimljive destinacije. Brojni raskošni hoteli raspoređeni u više letovališta.

Pored prelepog mora tu je bogati noćni život i šoping po povoljnim cenama.

Državljani Srbije mogu da uđu u Egipat uz negativan PCR test.

Ako želite upotpunosti da se prepustite užitku i privlačnosti, kako kažu moru od sedam nijansi, preporučujemo vam nekoliko hotela koje možete videti klikom na ovaj link.

 

Letovanje - Egipat - AquaTravel.rs

 

4. Crna Gora 

Crna Gora poznata kao Jadranski biser, je raj prirodnih lepota. Jadranska obala sa svojim prekrasnim, toplim morem, uređenim plažama i bogatim prirodnim hladovinama, nesumnjivo je najprivlačnija našim posetiocima.

Noćni život u primorskim gradovima je ono što privlači posetioce iz celog sveta. Noćni klubovi, kafići i taverne oživljavaju prestonice, pružajući posetiocima nezaboravni odmor.   

Državljani Srbije mogu ući u Crnu Goru bez posedovanja kovid propusnice.

Doživite čari Crnogorskog primorja i stvorite uspomene za pamćenje, uz veliki izbor smeštaja koji smo pripremili za vas.

 

Crna Gora - Letovanje - AquaTravel.rs

 

Putno zdravstveno osiguranje

Svim putnicima uvek preporučujemo da za sebe i saputnike obezbede putno zdravstveno osiguranje, posebno danas kada nam je zdravlje na prvom mestu.

Kod nas se možete osigurati i za slučaj korona virusa.

Triglav_osiguranje_putno_AquaTravel.rs