fbpx
Top 7 grčkih modnih bre

Top 7 grčkih modnih brendova

Grčka se izmedju ostalog može pohvaliti i svojim modnim brendovima, kojih je iz godine u godinu sve više i koji su sve više zastupljeni i na inostranom tržištu. Ukoliko se uptite u shopping u Grčku u ovom tekstu vam predstavljamo naš izbor za top 7 grčkih modnih brendova.

1. Celestino

Top 7 grčkih modnih brendova
Preuzeto sa :http://www.riverwest.gr/celestino/celestino-1900x1080_2/

 

Celestino je Grčka kompanija u modnoj industriji od 1974. godini. U ponudi ima odeću i aksesoare specifičnog dizajna i visokog kvaliteta. Kompanija je 70-ih započela kao luksuzni brend namenjen najbogatijim i najzahtevnijim ženama.Kasnije od 2000. godine kompanija otvara ponudu ka mladjoj populaciji i širi asortiman. Od 2013. godine brend se širi i društvenim mrežama i otvara svoju web stranicu www.celestino.gr čime znatno doprinosi daljem razvoju. Sa preko 50 prodajnih objekata u Grčkoj kompanija svoju aktivnost širi i na Evropu.
Visoki kvalitet sa akcentom na pažljivo odabran izbor dizajna i najkvalitetnijih materijala čini da je ovaj grčki brend postao veoma popularan širom Evrope pa i kod nas.

2.Admiral

Top 7 grčkih modnih bre
Preuzeto sa:https://chiotika.gr/en/item/admiral-sporting-goods/

Admiral je najveći Grčki lanac sa 135 prodavnica širom Grčke . Raspolaže muškom, ženskom i dečijom odećom i obućom kako za casual i sportsku varijantu oblačenja tako i klasičnije modele. U Admiralu ćete pronaći odevne predmete za celu porodicu od majica, trenerki, pantalona, suknji , cipela, patika do šalova, kapa i rukavica .Admiral nudi odličan kvalitet i to po veoma popularnim cenama.
Takodje Admiral u ponudi ima i sportske rekvizite za brojne sportove-fudbal, košarku, odnojku,plivanje, tegove itd. Admiral se posebno bavi promocijom sporta te tako nudi i specijalne pakete sportske opreme timovima kako dečijih tako i klubova za odrasle.
Sve to je doprinelo da je Admiral na teritoriji Grčke jedan od vodećih lidera.

3. Pink women

Top 7 grčkih modnih bre
Preuzeto sa:https://core-sa.com/projects/retail-stores-shopping-malls-en/pink-woman-paphos/#Gallery

Pink women je vodeća modna marka kada je ženska garderoba u pitanju sa specifičnim pristupom u dizajniranju, proizvodnji i distribuciji. Na tržištu je aktivna od 2004. godine .Pink women danas ima više od 90 prodavnica kako u Grčkoj tako i u inostranstvu. Ovaj brend nastoji da prati modne trendove i obezbedi kvalitetne proizvode po pristpačnim cenama. Namenjen ženama starijim od 18 godina , ali inspirisan večitom tinejdžerkom, nastoji da pruži ženama optimizam i samopouzdanje .

 

4. Axel

Top 7 grčkih modnih bre
Preuzeto sa :https://www.axelaccessories.com/en/store_locator/index/view/id/32/

Axel je popularna grčka kompanija nastala u Solunu 1999. godine. Bavi se maloprodajom i veleprodajom ženske odeće , obuće i modnih dodataka.
Namanjen ženama koje žele da se osećaju ženstveno, elegantno i šarmantno u svakoj situaciji. Axel je uspeo svojim visokim kvalitetom i konkurentnim cenama da zauzme svoje mesto na tržištu kako Grčke tako i cele Evrope.

 

5. Attr@ttivo

Top 7 grčkih modnih bre
Preuzeto sa :https//onesalonica.com/en/stores/attrattivo/

Attr@ttivo je namenjen ljubiteljkama urbanog stila. Modeli ovog brenda su originalni i veoma kreativni. Attrativo je u Grčkoj jedan od vodećih modnih brendova za mlade. Osnovan 1989. godine Attrativo poseduje sopstvenu proizvodnju i distibuciju odeće i aksesoara. Osim u Grčkoj Attrativo se izdvojio kao veoma popularan brend i kada je reč o medjunarodnoj modnoj sceni.
Modeli se ističu ležernočću, udobnošću , kvalitetom i jedinstvenošću. Danas je cilj kompanije da napreduje u širenju prodajne mreže , ostajući veran svojim klijentima i originalnom i specifičnom stilu.

 

6. Oxette

Top 7 grčkih modnih bre

Grčki brend koji zauzima važno mesto u oblasti proizvodnje , distribucije i prodaje nakita i satova , poznat u Grčkoj još od 1998 , brzo se proširio i u ostalim gradovima Evrope . Kako mu samo ime govori Oxette je namenjen modernoj, snažnoj nezavisnoj ženi .
Pažljivo dizajniran , moderan i unikatan nakit brzo je osvojio tržište i fascinirao dame kako u Grčkoj tako i širom Evrope.

 

7. Maison Marasil

Top 7 grčkih modnih bre

Poznati grčki brend koji se bavi proizvodnjom i prodajom dečije garderobe već više od 30 godina. Maison Marasil je jedan od vodećih lidera na tržištu dečije mode. Moderan, kvalitetan, udoban i elegantan namenjen kako bebama i mališanima tako i deci školskog uzrasta. Za roditelje koji svojoj deci žele da priušte samo najbolje…

Da li se slažete da su ovo top 7 grčkih modnih brendova ili biste možda da nastavite niz?

UPOZNAJTE GRČKU SA NAMA!!!