fbpx

Sportski Događaji/Fudbal/Katar 2022

Paket aranžman – smeštaj Doha i avio prevoz

PAKET ARANŽMANI ZA  ČETVRTINU FINALA, POLUFINALE I FINALE 

NAPOMENA: Postoji mogućnost aranžmana na veći ili manji broj dana ( molimo vas da nas kontaktirate za ponudu) kao i za rezervaciju samo avionskog prevoza za dan meča .

Program putovanja za 3 noćenja:

1. dan BEOGRAD – DOHA

Dolazak putnika na aerodrom “Nikola Tesla”, najkasnije dva sata pre poletanja aviona. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Pasoške i carinske formalnosti. Planirano vreme poletanje aviona za Dohu po lokalnom vremenu u 11.00h  (avio prevoznik Qatar Airways). Planirano vreme dolaska u Dohu 18:00h – lokalno vreme. Individualni transfer do kruzer hotela u Dohi. Smeštaj. Noćenje.

2. dan DOHA

Doručak. Boravak na kruzeru, na bazi izabranih usluga. Slobodan dan za individualno istraživanje Dohe. Odlazak na utakmicu srpske reprezentacije. Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan DOHA

Doručak. Slobodno vreme. Noćenje.

4. dan DOHA – BEOGRAD

Individualni transfer do aerodroma u Dohi. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Pasoške i carinske formalnosti. Planirano vreme poletanja aviona za Beograd u  03:55 – lokalno vreme (avio prevoznik Qatar Airways). Planirani dolazak u Beograd u 07:25h – lokalno vreme. Kraj usluga

Mogućnost ostanka još jednog dana – cena aranžmana ostaje ista!

CENA: na upit

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

– Avio prevoz redovnom linijom kompanije Qatar Airways na relaciji Beograd-Doha-Beograd sa dozvoljenih maksimalnih 20 kg prtljaga (1 kofer) i 7kg ručnog prtljaga (1 torba) po osobi. (Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja; deca do 2 god-nemaju pravo na besplatan prtljag).
Avio karte su kalkulisane na Lite ekonomskoj klasi – u slučaju otkaza aranžmana iz bilo kog razloga avionska karta je nepovratna!
– Smeštaj u dvokrevetnim sobama smeštajnog tipa na bazi 3 noćenja i na bazi noćenja sa doručkom u MSC OPERA PLUTAJUĆI HOTEL U KATARU
– Uključene su napojnice za brodsko osoblje.
– Troškovi organizacije putovanja.
– Aerodromske takse (podložne su promeni, do dana polaska na putovanje)

Kruzer - Katar - AquaTravel.rs Kruzer - Katar - AquaTravel.rs

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

– Doplata za avio kartu, ukoliko nema karata na osnovnoj kalkulisanoj tarifi.
– Transferi u Qataru (aerodrom – stadion – aerodrom)
Karte za fudbalske utakmice
– Obavezno međunarodno zdravstveno osiguranje sa dodatnim Covid pokrićem
– Troškovi fakultativnih izleta i poseta, individualnih razgledanja i obilazaka.
– Nepomenute usluge i individualni troškovi.

 

Pozovite nas na 011/32-33-652 ili nam pošaljite upit na [email protected]