aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Kavala je jedan od najatraktivnijih velikih grčkih gradova, koji se poput amfiteatra uzdiže od prelepe luke do ogromne vizantijske tvrđave.

Kavala je jedan od najatraktivnijih velikih grčkih gradova, koji se poput amfiteatra uzdiže od prelepe luke do ogromne vizantijske tvrđave. Izgrađen je na drevnom gradu Neopolisu. Prostrani trgovi, savremene zgrade i tržni centri na zapadnoj strani grada čine prijatan kontrast tradicionalnim starim kućama, malenim baštama i uličicama sa istočne strane. Luka je posebno slikovita zbog jarko obojenih ribarskih brodića usidrenih duž obale. Među impresivnim znamenitostima grada su stari zidovi, vizantijski dvorac i Kamares – akvadukt koji je Sulejman Veličanstveni podigao u 16. veku, kuća Mehmeta Alija (18. vek) i imaret, turska zgrada.

Šetnja do Profitis Iliasa i panoramski pogled na grad, kao i put kroz fascinantni stari kvart oduševiće svakog turistu. Stare kuće grada Panagia su u odličnom stanju.

Atraktivna mestašca u blizini Kavale su Agios Silas sa istoimenim manastirom, Palia Kavala, Krioneri, Korifes i Stavros na brdu, za one koji su zainteresovani za panoramski pogled. Peščane plaže, ogromne obale, organizovane ili divlje  … more i borova šuma uz obalu nude tipičnu sliku Grčke.

Hotel Esperia

Hotel Esperia

Hotel Esperia 3* je smešten u samom centru grada Kavala, na svega 300 metara od plaže. Hotel je renoviran i svojim gostima nudi odličnu uslugu koja svakako doprinosi savršenom odmoru. U okviru hotela se nalazi 105 soba koje su nameštene sa ukusom i kvalitetno opremljene. Svaka soba ima svoj balkon, kupatilo, klima i TV uređaje, SAT TV, telefone, dostupan internet. Pored toga u sobama se nalazi sef za odlaganje vrednosti, kao i fen. U sklopu hotela jeste i recepcija koja radi 24h, lobi, lift, restoran koji služi izvrsnu tradicionalnu i mediteransku hranu, room service. Za poslovne potrebe, hotel raspolaže konferencijskom...

Hotel Oceanis

Hotel Oceanis

Hotel Oceanis, lociran u srcu Kavale, nalazi se nedaleko od luke, autobuske stanice i na 15 km od najbližeg aerodroma. Zbog privilegovane centralne lokacije, Oceanis je idealan za odmor i poslovna putovanja. Zavidna lokacija u srcu istorije i kulture grada čini ga savršenim odredištem za one koji traže istinsko grčko iskustvo. Na nekoliko metara udaljenosti od hotela možete posetiti muzeje, znamenitosti i plaže neuporedive lepote. Usluge obećavaju udoban i prijatan boravak u jednom od najlepših gradova Grčke. Hotel ima 168 elegantno uređenih soba, opremljenih - internetom, fenom, klimom, balkonom, kupatilom, Tv-om. Hotelske usluge obuhvataju: room service, recepciju, restoran, bar, parking, internet,...

Hotel Lucy

Hotel Lucy

Hotel Lucy je smešten u Kavali, na svega 10 metara od divne peščane plaže i nedaleko od centra grada. Kompletno je renoviran 2009. godine i tada dobio kategoriju od 5 zvezdica. Hotel ima recepciju, klimu, lobi, lift, baštu, parking, room service, doktora na poziv, rent-a-car, Wi Fi, restoran, bar, kafe i bar na bazenu, otvoreni bazen, suncobrane i ležaljke na plaži i na bazenu, stoni tenis. Sve sobe imaju sef, klimu, ekološke anatomske dušeke, flat SAT TV, radio. mini bar, telefon, luksuzna kupatila. Hotel pruža uslugu na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona (švedski sto).  

  • Aranžmani
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.