aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Sarti je još jedno parče raja koje se nalazi u našoj ponudi. Miruje na dugoj pešcanoj plaži, pa ljudi koji uživaju u dugim relaksirajućim odmorima, čuvaju ovo mesto u dragom sećanju i rado mu se često vraćaju. Pogledajte naše ponude za letovanje 2020.

Na 140 km od Soluna na istočnoj obali Sitonije, nalaze se Sarti, možda jedno od najlepših letovališta u ovoj oblasti. Odmah će vas osvojiti  njegov kosmopolitski šarm, uske uličice  pune taverni, barova, restorana, suvenirnica i raznoraznih prodavnica, s jedne strane a tirkizno plavetnilo i pogled na Atos s druge. Ovo mestašce je okrenuto prema Svetoj Gori ( Atosu) i u potpunosti je podređeno potrebama turista. Samo mesto podeljeno je na stari  i novi deo. Stari koji se nalazi levo  kada gledate ka moru je mnogo urbaniji. Glavno šetalište smešteno je izmedju plaže i brojnih taverni i radnjica. Sve je živo i puno turista. Gradska plaža u Sartiju je duga oko 2 km i u starom delu je odlčno organizovana, beach barovi se nalaze na svakom koraku i plaža je puna suncobrana i ležaljki. U centru mesta se nalazi grdski trg a oko njega i u sporednim ulicama su rasporedjene prodavnice, mini marketi i super market Arvantidis, ribarnice, taverne, kafići, lekarske ordinacije, benzinska pumpa, diskoteke.

Sarti je zaista prelepo letovalište i naša preporuka za dobar odmor, kako za porodice i manju decu tako i parove i starije. Pogledajte ponudu hotela za leto 2020  u Sartriju i izaberite najbolje za sebe i svoje najmilije.

  • Aranžmani
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.