fbpx
Sarti, Sitonija

Sarti je još jedno parče raja koje se nalazi u našoj ponudi. Miruje na dugoj pešcanoj plaži, pa ljudi koji uživaju u dugim relaksirajućim odmorima, čuvaju ovo mesto u dragom sećanju i rado mu se često vraćaju. Pogledajte naše ponude za letovanje 2024.

Na 140 km od Soluna na istočnoj obali Sitonije, nalaze se Sarti, možda jedno od najlepših letovališta u ovoj oblasti. Odmah će vas osvojiti  njegov kosmopolitski šarm, uske uličice  pune taverni, barova, restorana, suvenirnica i raznoraznih prodavnica, s jedne strane a tirkizno plavetnilo i pogled na Atos s druge. Ovo mestašce je okrenuto prema Svetoj Gori ( Atosu) i u potpunosti je podređeno potrebama turista. Samo mesto podeljeno je na stari  i novi deo. Stari koji se nalazi levo kada gledate ka moru je mnogo urbaniji.

Glavno šetalište smešteno je između plaže i brojnih taverni i radnjica. Sve je živo i puno turista. Gradska plaža u Sartiju je duga oko 2 km, nalazi se u starom delu gradića i odlično je organizovana, beach barovi se nalaze na svakom koraku i plaža je puna suncobrana i ležaljki. U centru mesta se nalazi grdski trg, a oko njega i u sporednim ulicama su raspoređene prodavnice, mini marketi i super market Arvantidis, ribarnice, taverne, kafići, lekarske ordinacije, benzinska pumpa, diskoteke.

Sarti je zaista prelepo letovalište i naša preporuka za dobar odmor, kako za porodice i manju decu tako i parove i starije. Pogledajte ponudu hotela za leto 2024. u Sartiju i izaberite najbolje za sebe i svoje najmilije.

U ovom mestu nema apartmana ni hotela.