aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Kriopigi je malo letovalište na istočnoj obali Kasandre. Od Soluna je udaljeno oko 90 kilometara.

Nalazi se na brdu iznad dve plaže, obe plaže su nagrađene “Plavom zastavicom”. Kroz Kriopigi prolazi magistralni put koji obilazi celo poluostrvo i na tom putu su svi turistički sadržaji poput prodavnica, kafića, banke i apoteke.
Od Kalitee je Kriopigi udaljen 5 km, stoga ako želite neku laganu šetnju uveče, šoping i boravak u kafićima, preporučujemo upravo odlazak do ovog popularnog letovališta Kasandre. Poznati market Lidl nalazi se na 10 km od letovališta Kriopigija. Ovo mesto – s obzirom na njegovu udaljenost od plaže osetno je jeftiniji u odnosu na druga mesta na Kasandri. Miris borove šume u ovom mestu doprineće Vašem lepom spavanju na letovanju u Grčkoj.

Hotel Kriopigi

Hotel Kriopigi

Raspolaže sa 170 soba i 8 suita. Svaka soba sadrži kupatilo sa TWC-om, fen, AC, SAT TV, balkon ili terasu, frižider, minibar, telefon. Sam hotel još ima glavnu lobi salu, internet pristup, kafeteriju, medicinsku negu, restoran, menjačnicu, pool bar, usluge rentiranja kola i bicikla, bazen, servis za pranje i sušenje rublja, gift shop, minimarket, teretanu, saunu, djakuzi, mali vozić za transfer putnika od plaže i nazad besplatno pošto je plaža na oko 800 metara od hotela. Usluga u hotelu je polupansion ili All inclusive (sve uključeno).

  • Aranžmani
  • Hoteli
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.

Starost dece

U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.