fbpx
Horto plaža

Primorsko selo, Horto, nalazi se na južnom delu Peliona u zalivu Pagasitikos. Udaljeno je od Volosa 46km, plaže sa egejske strane udaljene su oko 20km, a udaljenost između Horta i centralnog sela u oblasti (Argalasti) je samo 6km.

Horto je idealan za porodični odmor, daleko od gradskog zagađenja, uz sve aktivnosti koje su vam potrebne dok letujete. Svaki posetilac Hortoa ima priliku da uživa na glavnoj seoskoj plaži i ostalim okolnim plažama koje imaju kristalno čistu vodu Egejskog mora. Na ovom području možete i planinariti po prelepoj prirodi.

Mesto Horto je potpuno organizovano u pogledu turističke industrije, ali ipak zadržava svoju prirodnu i tradicionalnu lepotu. Odmor u Hortou obećava mir i opuštanje, zanimljive aktivnosti u predivnoj prirodi, kao i ukusnu morsku hranu u tavernama na obali. Posetioci mogu uživati u bezbrižnom i razmaženom osećaju, daleko od buke i stresa svakodnevnog gradskog života.

Leda Village

Resort Leda Vilage smešten je na samoj granici živopisnog primorskog sela Horto na poluostrvu Pelion obećava opušten i jedinstven odmor. Prostire se na površini od 30 hektara duž fantastične plaže.