aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Fourka je mesto koje kombinuje razne suprotnosti, savršeno uklopljene u prelepo okruženje. To je mesto gde je moguće pronaći i zabavan noćni život i mir, što Fourku čini jedinstvenom destinacijom za nezaboravan odmor.

Dok je obala ovof dela Grčke prekrivena hotelima i barovima na plaži, mesto Fourka je mirno i sadrži tradicionalnu arhitekturu sa kamenim kućama i malim crkvama. Seoce je okruženo borovom šumom, maslinicima, drugim vrstama drveća i cveća. Ovde možete pronaći tradicionalne kafane, barove i restorane.

U Fourki postoji i veoma aktivno kulturno udruženje, koje tokom leta organizuje razne događaje za odrasle i decu. Svake godine se odvija drugačiji događaj, a muzika i berba meda 80-ih godina su samo nekoliko primera.

Hotel Olympion Sunset

Hotel Olympion Sunset

Hotel Olympion Sunset je potpuno novi resort u mestu Skala Fourka. Zahvaljujući svojoj odličnoj poziciji na samoj plaži, ovaj hotel od 5 zvezdica pruža svojim posetiocima fenomenalan pogled na more, prostrane sobe i suite kao i razne wellness programe. Moderno i komforno  opremljene sobe  većinom, takođe imaju pogled na more. Sobe su raspoređene na prizemlju, prvom i drugom spratu. Svaka ima svoju privatnu terasu, pogled na bazen i komfor za 3-4 osobe. Sve sobe imaju: LCD TV, CD/DVD , klimu, kupatilo, fen, sef, wifi, mini bar (na zahtev).. Hotelske usluge obuhvataju: restoran. bar, koktel bar, otvoreni snack bar, otvoreni bazen,...

  • Aranžmani
  • Hoteli
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.

Starost dece

U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.