aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Letovanja iz snova koje vi zaslužujete!

Ne znate gde da provedete vaš odmor,vaše letovanje, dane koje moraju da budu bez stresa i napetosti, jer vi to zaista zaslužujete? Naša je ogromna sreća što ovo čitate, jer ste se samim tim sve bliže savršenom odmoru! Sledite nas, mi znamo pravi put do mora!

Najpovoljniji aranžmani za letovanje 2018 su spremni. Grčka, Bugarska i Turska i ovog leta čekaju na vas. U ponudi možete naći apartmanski i hotelski smeštaj u Grčkoj, Bugarskoj i Turskoj. Posetite Nesebar ili Sunčev breg, Kušadasi ili Sarimsakli ili istražite Grčku: Pieria, Halkidiki, Stavros, Parga, Vrahos, Asprovalta ili neko od ostrva – Zakintos, Tasos, Lefkada. Prepustite se čarima ovih prelepih zemalja. Provedite ovo leto na nekoj od naših prelepih destinacija. Iskoristite first minute kao i last minute ponude. Za hotele u Grčkoj za leto 2018 postoji i mogućnost online rezervacija, tako da put do odabira hotela nikad nije bio lakši.

Najpovoljnije letovanje u Grčkoj sa  AQUA TRAVEL-om, najbolji način da provedete ovo leto 2018

Jedinstvena kultura, topla klima, lepa priroda i potpuna usaglašenost sa evropskim standardima – šta Vam je još potrebno za dobar letnji odmor? AQUA  TRAVEL Vam nudi da provedete nezaboravno leto i posetite najbolja mesta u Grčkoj tokom letovanja. Ovakvu mogućnost ne treba da propustite – počnite da pripremate odmor još sada!

U zemlji sa tri mora, ne samo da ćete uživati u besprekornim plažama, već ćete i uroniti u jedinstvenu kulturu, čiji počeci se mogu pratiti iz vremena antičkih bogova! Najveća dostignuća ljudske misli, ovekovečena u spomenicima različitih epoha, nalaze se pored nenadmašnih dela prirode. Bujna vegetacija, nežno sunce, maslinjaci, voćnjaci narandža, palme i jedinstvena arhitektura zauvek ostaju u sećanju posetioca otadžbine Zevsa i Afrodite..

Da bi Vaše letovanje u Grčkoj bilo zaista fantastično, pomoći ćemo Vam da izaberete destinacije, koje su idealne za Vas i Vašu porodicu; da rezervišete studije ili apartmane po Vašem izboru, da odete do izabrane destinacije komfornim turističkim autobusima.

Ogroman izbor hotela u Grčkoj za leto 2018. godine zadovoljava i najzahtevnije ukuse. Ukoliko želite da za Vas pronađemo jeftina letovanja, pozovite nas i mi ćemo Vam ponuditi  apartmane za letovanje u Grčkoj po ceni  koja Vam odgovara.

 

 

Letovanje

Grčka

Grčka je zemlja koja leži na obalama tri mora i uvek je važila za najomiljeniju destinaciju Srpskih turista. I ove godine u ponudi naše agencije najpovoljniji aranžmani za Vas, Vašu porodicu, prijatelje. I zato uživajte, jer zavodjivo leto 2018 u Grčkoj čeka na Vas! Grčka letovanje 2018 – najbolji način da se provede naredno leto Jeste li spremni? Duboko udahnite i uronite u jedinstvenu kulturu, čiji počeci se mogu pratiti iz vremena antičkih bogova! Najveća dostignuća ljudske misli, ovekovečena u spomenicima različitih epoha, nalaze se pored nenadmašnih dela prirode. Bujna vegetacija, nežno sunce, maslinjaci, voćnjaci narandža, palme i jedinstvena arhitektura zauvek ostaju u sećanju posetioca otadžbine Zevsa i Afrodite. Grčka se ne posećuje, ona se živi i pamti do kraju života. Kad jednom odete, uvek joj se sa radošću vraćate. Jedina dilema koja bi mogla da vas muči tokom ovo letovanje bila bi: da li sunce postoji zbog Grčke ili...

Letovanje

Bugarska

Ova neverovatna zemlja je spremna da ugosti svakog gosta kao bliskog prijatelja. Ovde, čak i skromne turiste čeka iskrena gostoljubivost lokalnog stanovništva i raznolika lepota morske obale. Nudimo Vam da svoj odmor provedete u popularnim odmaralištima Bugarske, koji su dobili dosta pohvala od naših klijenata. Budite sigurni, jeftino letovanje u Bugarskoj može da zaseni mnoga egzotična odmarališta. Lokalni servis zadovoljava sve evropske standarde. Ulice su pune izloga prodavnica, restorani nude raznovrstan meni a zabava u noćnim klubovima nikad ne jenjava. Bugarske plaže privlače svojom lepotom i konforom turiste iz različitih zemalja. Nema svrhe od mnogo priče, bolje da odmah isplanirate svoje letovanje u Bugarskoj u 2018. godini. Dobro se odmoriti i ne potrošiti mnogo? To je moguće u Bugarskoj! Leta ovde nisu sparna u poređenju sa tropskim turističkim zemljama. Aklimatizovaćete se vrlo brzo i lako - zato je Bugarska idealno mesto za odmor za sve uzraste. Turistička sezona u Bugarskoj...

Letovanje

Turska

Turska je zemlja koja se prostire na dva kontinenta. Veći deo države je smešten u jugozapadnoj Aziji a veoma mali deo njene teritorije se nalazi u jugoistočnoj Evropi. Turska se nalazi  na obalama Crnog, Mramornog, Egejskog i Sredozemnog mora, što je čini jednom od najinteresantnijih turističkih destinacija. I ovog letovanja 2018. godine u Turskoj u ponudi naše turističke agencije najpovoljniji aranžmani za Vas, Vaše najdraže i vaše prijatelje. I zato uživajte, jer zavodjivo novo leto u Turskoj čeka na Vas! Turska Letovanje 2018, godine najbolji način da se provede predstojeće toplo leto. Da li ste spremni? Bujna vegetacija, nežno sunce, maslinjaci, plantaže vinove loze, pistaća, kao blizina borove šume zauvek ostaju u sećanju posetioca. Turska se ne posećuje, ona se živi i prepričava do kraju života. Kad jednom odete, uvek joj rado vraćate iznova svake letnje turističke sezone. Da li ste za Tursku i letovalište Sarimsakli, koji je po oceni...

PRETRAGA ARANŽMANA AQUA TRAVEL