aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Putovanje ne bira niti godišnje niti starosno doba. Bitna je volja da vidimo i doživimo nešto novo. Evropski gradovi čekaju da ih obidjete. I zato kofer u ruke i krenite u nove avanture.

Da li Vam se desilo da se vratite umorni sa posla, sručite u fotelju, uzmete atlas u ruke i krenete da liste mape? Držeći svet u rukama, shvatate da Vam je život prošao maštajući o velikim gradovima. Čitave kulture, brojni trgovi, katedrale, zamkovi koje ste toliko želeli da obidjete još uvek čekaju na Vas.

Čitave kulture bile su na njegovoj listi čekanja i čekanja i čekanja… Pre nego što je potonuo u san, kao svako drugo veče proteklih tridesetak godina, stisnuo je zube i pesnice. Skočio sa fotelje i izvukao prašnjavi kofer ispod kreveta. I sam iznenađen svojim postupkom, malo ponosan, malo nesiguran, krenuo je da trpa stvari u kofer, a kroz glavu, kao putokazi sa autoputa, su mu prolazila imena gradova koje želi da vidi: Krakov, Vroclav, Bukurešt, Štutgart, Varšava, Ohrid, Ausgburg..

Evropski gradovi

Poljska

Naša turistička agencija  vodi Vas  u Poljsku i to u kraljevski  Krakov – nezvaničnu kulturnu prestonicu Poljske sa čuvenim Vavelom, simbolom grada Vavelskim zmajem  i starim jezgrom grada uvrštenih u Uneskovu listu svetsle kulturne baštine davne 1978 godine, grad studenata, grad gotike i renesanse i jedan od retkih gradova koji je  sačuvan baš onakav kakav je bio pre više vekova. Takodje vodimo Vas u modernu administrativnu  prestonicu  Varšavu – grad sa kratkom ali izrazito burnom istorijom koji se kao feniks iznova rodio i razvio u još veću, lepšu, blistaviju  i savremenu svetsku metropolu, grad starog i novog, grad u kom se bol i lepota mešaju na onaj jedinstven, slovenski način, nama tako dobro poznat ...  Sa nama upoznajte  Vroclav – grad kulture za 2016 godinu  i grad patuljaka koji zbog velikog broja mostova i reka nazivaju i Poljskom Venecijom ... Pravo je vreme da otkrijete bisere poljskog turizma i pođete...

PRETRAGA ARANŽMANA AQUA TRAVEL