aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Osnovni paket obuhvata standardnu ponudu za one koji žele da ceremoniju građanskog venčanja obave u gradskoj opštini na Lefkadi. Mi vodimo brigu o papirologiji, rezervišemo lokaciju, datum i vreme. Organizujemo registar venčanja i po potrebi svedoke. Vaše je samo da kažete “DA”. Cena paketa je predviđena samo za mladence. Ukoliko želite da povedete prijatelje i rodbinu sa vama, molimo da nas kontaktirate. Zakazaćemo ndividualnu konsultaciju i ponudu za vaš jedinstveni događaj.

Osnovni Paket - Venčanje na Lefkadi - Venčanja u Grčkoj - AquaTravel.rs

PAKET UKLJUČUJE

– Venčani list i troškove registracije u gradskoj opštini

– Obezbeđivanje svedoka za sam čin venčanja ukoliko je potrebno

– Podrška prevodioca sa znanjem engleskog jezika

– Usluge koordinatora za venčanje tokom ceremonije


CENA OSNOVNOG PAKETA OD 900€

Venčanje u Grčkoj - AquaTravel.rs

 

Venčanja u Grčkoj - AquaTravel.rs

DODATNE USLUGE:

Venčanje na Lefkadi - Venčanja u Grčkoj - AquaTravel.rs

Naša ponuda planiranja venčanja u Grčkoj zadovoljava želje svih kultura, tradicija, navika, stilova i budžeta. Kao posebnu pogodnost istakli bismo naše usluge poput “Napravi svoj paket”. Mladenci mogu samostalno da kreiraju venčanje u Grčkoj po svojoj želji i odaberu usluge koje im odgovaraju. Nijedan zahtev nije prevelik ili mali, jer mi znamo da savršena svadba počinje velikim idejama i malim detaljima!

 

  • Aranžmani
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.