Venčanje na Lefkadi

Doživite pravu bajkovitu avanturu u Grčkoj – venčajte se na mestu koje je poznato ne samo po svojim prirodnim lepotama. već i po tradiciji i gostoprimstvu koje iznad svega krasi ovu zemlju

Osnovni paket obuhvata standardnu ponudu za one koji žele da ceremoniju građanskog venčanja obave u gradskoj opštini na Lefkadi. Mi vodimo brigu o papirologiji, rezervišemo lokaciju, datum i vreme. Organizujemo registar venčanja i po potrebi svedoke. Vaše je samo da kažete “DA”. Cena paketa je predviđena samo za mladence. Ukoliko želite da povedete prijatelje i rodbinu sa vama, molimo da nas kontaktirate. Zakazaćemo individualnu konsultaciju i ponudu za vaš jedinstveni događaj.


PAKET UKLJUČUJE

– Bidermajer

– Cvet za mladoženju (za rever)

– Fotograf za ceremoniju, DVD sa fotografijama u HD

– Šampanjac za mladence koji se služi nakon ceremonije

– Venčani list i troškove registracije u gradskoj opštini

– Obezbeđivanje svedoka za sam čin venčanja ukoliko je potrebno21

– Podrška prevodioca sa znanjem engleskog jezika

– Usluge koordinatora za venčanje tokom ceremonije


CENA OSNOVNOG PAKETA OD 1100€

DODATNE USLUGE

– Ketering

– Smeštaj i prevoz gostiju

– Organizovanje svadbene večere

 

Naša ponuda planiranja venčanja u Grčkoj zadovoljava želje svih kultura, tradicija, navika, stilova i budžeta. Kao posebnu pogodnost istakli bismo naše usluge poput “Napravi svoj paket”. Mladenci mogu samostalno da kreiraju venčanje u Grčkoj po svojoj želji i odaberu usluge koje im odgovaraju. Nijedan zahtev nije prevelik ili mali, jer mi znamo da savršena svadba počinje velikim idejama i malim detaljima!

 

 

Pošaljite upit za Osnovni Paket Lefkada

  Ime i prezime

  Broj Telefona

  Email

  Vaše napomene

  Da li se slažete da primate obaveštenja?

  SLAŽEM SE