aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Osnovni paket 2 je idealan za one koji žele da ceremoniju građanskog venčanja obave pod magičnim svetlima Grčke. Svi paketi za venčanje su pažljivo smišljeni i u skladu sa vašim željama. Mi vodimo brigu o papirologiji, rezervišemo lokaciju, datum i vreme, organizujemo registar venčanja i po potrebi svedoke. Ovaj paket obuhvata cenu za mladence, a ukoliko želite da povedete prijatelje i rodbinu sa vama, molimo da nas kontaktirate za individualnu konsultaciju i ponudu za vaš jedinstveni događaj

Venčanje na Kefaloniji - Venačanja u Grčkoj - AquaTravel.rs

PAKET UKLJUČUJE

– Bidermajer

– Cvet za mladoženju (za rever)

– Fotograf za ceremoniju, DVD sa fotografijama u HD

– Šampanjac za mladence koji se služi nakon ceremonije

– Venčani list i troškove registracije u gradskoj opštini

– Obezbeđivanje svedoka za sam čin venčanja ukoliko je potrebno21

– Podrška prevodioca sa znanjem engleskog jezika

– Usluge koordinatora za venčanje tokom ceremonije


CENA OSNOVNOG PAKETA OD 1550€

Venčanje na Kefaloniji - Venačanja u Grčkoj - AquaTravel.rs

 

Venčanja u Grčkoj - AquaTravel.rs

DODATNE USLUGE:

Venčanje na Kefaloniji - Venačanja u Grčkoj - AquaTravel.rs

Naša ponuda planiranja venčanja u Grčkoj zadovoljava želje svih kultura, tradicija, navika, stilova i budžeta. Kao posebnu pogodnost istakli bismo naše usluge poput “Napravi svoj paket”, gde mladenci mogu samostalno da kreiraju venčanje u Grčkoj po svojoj želji i odaberu usluge koje im odgovaraju. Nijedan zahtev nije prevelik ili mali, jer mi znamo da savršena svadba počinje velikim idejama i malim detaljima!

 

 

  • Aranžmani
  • Hoteli
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.

Starost dece

U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.