aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Želite da vaše savršeno venčanje bude na plaži, dok okruženi rodbinom i prijateljima izgovarate sudbonosno DA? Onda je GRČKA pravo mesto za vas! Pogledajte naše sjajne ponude i pakete koji mogu vaš savršeni dan učiniti nezaboravnim!

Venčanje na Lefkadi - Venčanja u Grčkoj - AquaTravel.rsDragi budući mladenci, ako zamišljate da vaše venčanje bude na jednom od atraktivnih grčkih ostrva, svakako možete birati između različitih romantičnih lokacija, uz šumove talasa i predivne zalaske sunca. Grčka nudi opušteno i neformalno okruženje, sa poštovanjem tradicije i posebnosti. Sarađujemo sa timom posvećenih profesionalaca koji vaše potrebe i zahteve postavljaju kao prioritet. Dizajneri, koordinatori, ugostitelji, fotografi i ostali saradnici su pažljivo odabrani upravo zbog besprekornog kvaliteta svog posla. Planiramo i koordiniramo svaki trenutak vašeg posebnog dana – od izbora jedinstvene lokacije i svih pravnih poslova, do poslednjeg zalogaja vaše svadbene torte.

Naša ponuda planiranja venčanja u Grčkoj zadovoljava želje svih kultura, tradicija, navika, stilova i budžeta. Kao posebnu pogodnost istakli bismo naše usluge poput “Napravi svoj paket”, gde mladenci mogu samostalno da kreiraju venčanje u Grčkoj po svojoj želji i odaberu usluge koje im odgovaraju. Nijedan zahtev nije prevelik ili mali, jer mi znamo da savršena svadba počinje velikim idejama i malim detaljima!

 

Venčanja u Grčkoj

Venčanje na Kefaloniji

Da li ste ikada maštali da se venčate na plaži, sa predivnim kristalnim morem u pozadini? Kefalonija je poznata kao jedno od grčkih ostrva sa najlepšim plažama na svetu. Uz našu pomoć možete imati venčanje na nekoj od mnogih bisernih plaža, kao što je egzotična Mirtos plaža. Naravno, tu su i druge veličanstvene plaže kao što je Antisamos na istoku, do Trapezakie i St. Toma na južnoj obali. Ili ste više za venčanje na belom šljunku koji ukrašava plaže na severnoj strani ostrva? Šta god da odaberete, mi vam možemo pomoći u planiranju kako bi vam ovaj srećan dan bio ispunjen toplim zracima sunca, belim peskom i sjajnim uspomenama. U našoj ponudi ćete pronaći nekoliko paketa koji sadrže različite usluge, ali vi svakako možete samostalno kreirati svoj dan. U okviru svakog paketa pronaći ćete spisak svih usluga koje nudimo, a popunjavanjem upitnika možete nam skrenuti pažnju na to kako biste...

Venčanja u Grčkoj

Venčanje na Tasosu

Venčanje na Tasosu je pravi izbor za sve one koji sanjaju da im bračni život započne na obalama kristalnog Egeja.Tasos ili kako ga još nazivaju - Ostrvo sirena, je egzotično, bujno ostrvo na severnom Egeju sa neverovatnim plažama i smaragdnim vodama. Bez obzira da li tražite nešto sasvim neobično, intimno venčanje, zalazak sunca, malu i privatnu ceremoniju sa najbližim prijateljima i porodicom ili luksuzno i veliko venčanje, Tasosu ne nedostaje romantičnih elemenata pogodnih za različite svadbene svečanosti. Želimo da vaš dan bude poseban. Nudimo mnoštvo različitih paketa, lokacija na Tasosu i odmarališta u skladu sa vašim željama. Sve što treba da uradite, jeste da nas kontaktirate a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.      

Venčanja u Grčkoj

Venčanje na Lefkadi

Venčanje na Lefkadi je savršena prilika da iskažete svoju ljubav i zakoračite u bračne vode na jednom od najlepših mesta u Grčkoj. Od svih ostrva i regiona Grčke, Jonska obala je jedna od najatraktivnijih. Za ovu obalu se vezuju nadahnute legende i ljubavne priče i to je apsolutno savršeno mesto za reći "DA". Bilo da planirate svadbenu svečanost za sve vaše prijatelje i porodicu ili želite malo, intimno venčanje na plaži, pomoći ćemo vam da pronađete svoje čarobno okruženje u ovom Jonskom raju. Verujemo da je ljubavna priča svakog od vas jedinstvena, i da bi isto tako posebno trebalo da bude i vaše venčanje. Zbog toga nastojimo da naše usluge budu prilagođene vašim potrebama i željama. Zašto je baš Lefkada savršeno mesto za vaš srećan početak? Možemo navesti brojne razloge - predivne lokacije na plažama kao što su Nydri, Pefkoulia, Kathisma, zatim savršena usluga organizovanja venčanja, odlične fotografije i mesta...
  • Aranžmani
  • Hoteli
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.

Starost dece

U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.