fbpx
Legoland - Zabavni parkovi Nemačke - AquaTravel.rs

Uskrs i Prvi maj

Nemačka

Pretvorite svoj odmor ili školske praznike svoje dece u pravu bajkovitu avanturu, vozite se na vetru i talasima na atrakciji “Poseidon”, učestvujete u potrazi za legendarnom Atlantidom i vidite svojim očima ustanak moćnih gladijatora u Koloseum areni.

Europa-Park i Legoland u Nemačkoj čekaju ljubitelje adrenalina. Garantujemo vam uzbudljivu pustolovinu, koji ćete vi i vaša deca pamtiti.

Zabavni park Europa-Park

Dobrodošli u jedan od najpopularnijih parkova u Evropi! Ovo je pravi raj za lovce adrenalina. 62 hektara zabave predstavlja ozbiljan izazov, jer ćete želeti da  probate sve atrakcija i vidite sve instalacije i objekte, počevši od tvrđave Baltazara i sve do realnog modela svemirske stanice MIR.

Magija čeka na vratima! U Europa-Parku Nemačka  Euro-Maus u društvu svoje devojke i slona Euro-Fana pozdravlja smele posetioce. Kada zakoračite u park  željno Vas iščekuje palata sa predivnim vrtom, venecijanski karneval, ukusne palačinke, viteške borbe, vatreni flamenko, rafting na norveškim fjordovima, i još mnogo toga. Zamislite, to je samo početak putovanja oko sveta u vremenu.

Među brzim ali veoma bezbednim atrakcijama, koje očekuje one najhrabrije, sigurno će vas očarati giganti poput  „Silver Star! (visina – 73 m), “Blue Fire” (38 m), “Euro-Mir” (28 m). Deca svih uzrasta će radosno uživati u atrakciji “Kraljevsto kralja Artura”, jer na putovanju sa tim junakom možete naučiti mnogo korisnih stvari.

Putujte sa nama u Europa-Park u Nemačkoj. Najbolji suvenir  koje možete da kupite su uspomene za ceo život!

Zabavni park Legoland

Svaki ljubitelj lego kockica, bilo da je dete ili odrastao čovek, trebalo bi da poseti Legoland u Nemačkoj, gde 70 miliona raznobojnih kockica zauzima teritoriju od 43 hektara. Poseta veličanstvenih zamkova, poznatih zgrada u Berlinu, Amsterdamu, Veneciji, Frankfurtu na Majni, kanale lego-grada gde plove lego-brodovi,…….ovo je nepotpun spisak avantura koje nudi ovaj neverovatan park. Sav park možete obići vozom – „Legoland ekspres“ i obavezno posetite fabriku gde se lego svet stvara. Gostima su na raspolaganju raznobojne kockice,  uz čiju pomoć se možete oprobati u urbanom planiranju.

Ukrotiti plamenog dragona u “Kraljevstvu vitezova”, pobedite na vrtoglavom reliju mini-automobila, nahranite morske životinje “Atlantisa” ili pronađite blago dinosaurusa u “Svetu avantura”. Budite sigurni, svaki posetilac će ovde naći čime da se pozabavi.