aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Albanija je poslednjih godina postala jedna od atraktivnih destinacija balkanske regije. Turisti širom sveta odlučuju se da provedu svoje prolećne praznike istražujući kulturu i istoriju koja je do skora bila zatvorena za strance. Ovo je zemlja nekoliko dvoraca i drugih antičkih arheoloških nalazišta zbog koih se lako možete odlučiti da krenete sa nama na ovo putovanje. 

Albanija je zemlja mnogobrojnih istorijskih i kulturnih nasleđa, koja poslednjih godina privlači sve veći broj turista.  Naša agencija je za vas pripremila posete mnogobrojnim istorijskim i kulturnim spomenicima, obilazak glavnog grada i mnoge druge atrakcije. Upoznajte Skadar, drevni zaštitnički grad i prošetajte ulicama Kruje koja je do danas zadržala duh srednjevekovnog vremena. Poseta Ohridu dodatno obogaćuje ovo putovanje sa koga ćete poneti veoma lepe uspomene.  Bilo da ste zaljubljenik avanture ili želite da prolećne praznike provedete istražujući ovu “evropsku zagonetku”, naša prolećna tura po Albaniji je pravo putovanje za vas.

Drač - Tirana - Skadar - Kruja sa posetom Ohridu

Drač - Tirana - Skadar - Kruja sa posetom Ohridu

Prolećnu avanturu počinjemo u Ohridu, legendarnom centru srednjovekovne umetnosti i istorije.  U ovom gradu predstavićemo vam jedinstvene građevine kao što su Rimski teatar, Samuilova tvrđava i mnogi drugi. Skadar je sledeća destinacija naše male ture, gde ćete imati priliku da se upoznate sa čuvenom tvrđavom Rozafa sa koje se pruža neverovatan pogled na čitav grad. Kruja je grad koji će vas ostaviti bez daha. Njegova arhitektura srednjevekovnih motiva i simbola danas predstavlja jednu od najvećih atrakcija ove regije. Iskoristite prolećne praznike da zajedno sa nama otkrijete sve čari ove neobične zemlje, mi smo spremni za novu avanturu, a Vi?    

PRETRAGA ARANŽMANA AQUA TRAVEL