aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Albanija je poslednjih godina postala jedna od atraktivnih destinacija balkanske regije. Turisti širom sveta odlučuju se da provedu svoje prolećne praznike istražujući kulturu i istoriju koja je do skora bila zatvorena za strance. Ovo je zemlja nekoliko dvoraca i drugih antičkih arheoloških nalazišta zbog koih se lako možete odlučiti da krenete sa nama na ovo putovanje. 

Albanija je zemlja mnogobrojnih istorijskih i kulturnih nasleđa, koja poslednjih godina privlači sve veći broj turista.  Naša agencija je za vas pripremila posete mnogobrojnim istorijskim i kulturnim spomenicima, obilazak glavnog grada i mnoge druge atrakcije. Upoznajte Skadar, drevni zaštitnički grad i prošetajte ulicama Kruje koja je do danas zadržala duh srednjevekovnog vremena. Poseta Ohridu dodatno obogaćuje ovo putovanje sa koga ćete poneti veoma lepe uspomene.  Bilo da ste zaljubljenik avanture ili želite da prolećne praznike provedete istražujući ovu “evropsku zagonetku”, naša prolećna tura po Albaniji je pravo putovanje za vas.

Mala tura Albanija

Mala tura Albanija

Ovu prolećnu avanturu započinjemo u Ohridu, legendarnom centru srednjovekovne umetnosti i istorije.  U ovom gradu predstavićemo vam jedinstvene građevine kao što su Rimski teatar, Samuilova tvrđava i mnogi drugi. Skadar je sledeća destinacija naše male ture, gde ćete imati priliku da se upoznate sa čuvenom tvrđavom Rozafa sa koje se pruža neverovatan pogled na čitav grad. Kruja je grad koji će vas ostaviti bez daha. Njegova arhitektura srednjevekovnih motiva i simbola danas predstavlja jednu od najvećih atrakcija ove regije. Iskoristite prolećne praznike da zajedno sa nama otkrijete sve čari ove neobične zemlje, mi smo spremni za novu avanturu, a Vi?    

  • Aranžmani
  • Hoteli
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.

Starost dece

U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.