aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Cele godine želite negde da otputujete. Proleće 2018. je pravo vreme za to - Uskrs i Prvi maj u nekim od najlepšlih evropskih metropola.

Spakujte kofere odmah jer se putovanje bliži…Krakov, Vroclav, Cinque Terre samo su neke od destinacija koje predstojeće praznike mogu učiniti nezaboravnim sećanjem sa mnoštvom prelepih fotografija i džepovima punim suvenira….

Uskrs i Prvi maj

Poljska

Putovanje u Poljsku autobusom je prelep poklon voljenima i bližnjima za Uskrs, Prvi Maj,rođendan ili godišnjicu. Prijateljski tim profesionalaca će vam pomoći da izaberete putovanje u Poljsku shodno vašem budžetu. Ukoliko prvi put putujete u ovu zemlju izaberite našu agenciju koja se tokom poslednjih godina specijalizovala baš za ovu destinaciju. Doživite neki od neobičnih poljskih običaja koji se praktikuju za Uskrs. Jedan od njih je  vlažni ponedeljak kada momci uglavnom na devojke bacaju kante vode. Medjutim tradicija se u zadnje vreme menja. U prošlosti su to radili momci devojkama koje im se svidjaju , dok današnji mladići bacaju vodu i na potpune strance. Zato se nemojte iznenaditi ako na Uskrs u Poljskoj po najvećem suncu ostanete mokri.

Uskrs i Prvi maj

Albanija

Albanija je zemlja mnogobrojnih istorijskih i kulturnih nasleđa, koja poslednjih godina privlači sve veći broj turista.  Naša agencija je za vas pripremila posete mnogobrojnim istorijskim i kulturnim spomenicima, obilazak glavnog grada i mnoge druge atrakcije. Upoznajte Skadar, drevni zaštitnički grad i prošetajte ulicama Kruje koja je do danas zadržala duh srednjevekovnog vremena. Poseta Ohridu dodatno obogaćuje ovo putovanje sa koga ćete poneti veoma lepe uspomene.  Bilo da ste zaljubljenik avanture ili želite da prolećne praznike provedete istražujući ovu "evropsku zagonetku", naša prolećna tura po Albaniji je pravo putovanje za vas.
  • Aranžmani
  • Hoteli
  • Aktivnosti
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.
Želite da saznate sve o kulturnim dešavanjima, turističkim atrakcijama i izletima u gradu koji ste rešili da posetite? Pogledajte našu bazu podataka i uverite se zašto smo najpouzdaniji organizatori putovanja u celoj Srbiji.
U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. Najbolja sedišta čekaju na Vas.
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu