aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Svetsko prvenstvo u košarci | 31.avgust - 15.septembar | KINA

Svetsko prvenstvo u košarci - Sportski Dogadjaji - AquaTravel.rs

Svetsko prvenstvo u košarci 2019. ili kako se još naziva FIBA World Cup. će biti 18. izdanje četvorogodišnjeg međunarodnog košarkaškog prvenstva sveta, koje organizuje FIBA. Prvenstvo će biti održano u osam gradova Kine od 31. avgusta – 15. septembra. Na ovom prvenstvu, SAD brani zlato, a Srbija srebro.

Žreb za Svetsko prvenstvo je održan u martu ove godine. Timovi su podeljeni na osam grupa u kojima će se boriti za najbolje pozicije kako bi se plasirali u drugu fazu takmičenja. Ovogodišnji turnir obuhvata čak 32 nacionalna tima, nasuprot dosadašnjih 24. Najboljih osam timova na ovom turniru će se plasirati na Olimpijske igre 2020.godine u Tokiju (ne računajući Japan koji je domaćin).  Ove godine, po prvi put na Svetsko prvenstvo u košarci plasirale su se Crna Gora i Češka.

Svetsko prvenstvo u košarci - Sportski Dogadjaji - AquaTravel.rsGRUPE ZA KVALIFIKACIJE:

 A: Obala Slonovače, Poljska, Venecuela, Kina.
B: Rusija, Argentina, Južna Koreja, Nigerija.
C: Španija, Iran, Portoriko, Tunis.
D: Angola, Filipini, Italija, Srbija.
E: Turska, Češka, SAD, Japan.
F: Grčka, Novi Zeland, Brazil, Crna Gora.
G: Dominikanska Republika, Francuska, Nemačka, Jordan.
H: Kanada, Senegal, Litvanija, Australija.

Uskoro nove ponude.
  • Aranžmani
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.