aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Svetsko prvenstvo u košarci | 31.avgust - 15.septembar | KINA

Svetsko prvenstvo u košarci - Sportski Dogadjaji - AquaTravel.rs

Svetsko prvenstvo u košarci 2019. ili kako se još naziva FIBA World Cup. će biti 18. izdanje četvorogodišnjeg međunarodnog košarkaškog prvenstva sveta, koje organizuje FIBA. Prvenstvo će biti održano u osam gradova Kine od 31. avgusta – 15. septembra. Na ovom prvenstvu, SAD brani zlato, a Srbija srebro.

Žreb za Svetsko prvenstvo je održan u martu ove godine. Timovi su podeljeni na osam grupa u kojima će se boriti za najbolje pozicije kako bi se plasirali u drugu fazu takmičenja. Ovogodišnji turnir obuhvata čak 32 nacionalna tima, nasuprot dosadašnjih 24. Najboljih osam timova na ovom turniru (ne računajući Japan koji je domaćin) će se plasirati na Olimpijske igre 2020.godine u Tokiju.  Ove godine, po prvi put na Svetsko prvenstvo u košarci plasirale su se Crna Gora i Češka.

Svetsko prvenstvo u košarci - Sportski Dogadjaji - AquaTravel.rsGRUPE ZA KVALIFIKACIJE:

GRUPA A: Obala Slonovače, Poljska, Venecuela, Kina.
GRUPA B: Rusija, Argentina, Južna Koreja, Nigerija.
GRUPA C: Španija, Iran, Portoriko, Tunis.
GRUPA D: Angola, Filipini, Italija, Srbija.
GRUPA E: Turska, Češka, SAD, Japan.
GRUPA F: Grčka, Novi Zeland, Brazil, Crna Gora.
GRUPA G: Dominikanska Republika, Francuska, Nemačka, Jordan.
GRUPA H: Kanada, Senegal, Litvanija, Australija.

Uskoro nove ponude.
  • Aranžmani
  • Hoteli
  • Aktivnosti
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.
Želite da saznate sve o kulturnim dešavanjima, turističkim atrakcijama i izletima u gradu koji ste rešili da posetite? Pogledajte našu bazu podataka i uverite se zašto smo najpouzdaniji organizatori putovanja u celoj Srbiji.
U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.