aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

CRVENA ZVEZDA VS OLYMPIACOS | UTORAK, 01. OKT 21h | STADION RAJKO MITIĆ, BEOGRAD

Najbolja ponuda ulaznica

Pogledaj ponudu - Sportski Dogadjaji - AquaTravel.rs

Na prvoj utakmici u Ligi šampiona ove godine, koja će se igrati pred domaćom publikom, Crvena Zvezda dočekuje bratski klub iz Atine – Olympiacos! Utakmica će se igrati 1.oktobra, od 21h. Crveno -beli od ove utakmice mogu očekivati dobar rezultat, što će svakako dati vetar u leđa delijama za meč sa Tottenhamom. Na ovoj utakmici se  očekuje prava fudbalska, pozitivna atmosfera, imajući u vidu da dva kluba već dugi niz godina neguju prijateljstvo.

Kupi ulaznice - Sportski Dogadjaji - AquaTravel.rs

GDE ĆU SEDETI?

Sedišta u parovima
Posvećeni smo tome da vas smestimo u parovima (dva sedišta zajedno), osim ako kategorija ulaznica ne navodi drugačije.PAŽNJA: na nekim stadionima (poput “Camp Nou” u Barseloni) “sedišta u parovima”  uključuju dijagonalna ili perpendikularna sedišta (jedno ispod drugog).

Tri ili više sedišta zajedno
Kada vam je potrebno tri ili više ulaznica, trudićemo se da sedite zajedno. Međutim, ne možemo vam to garantovati. Ako MORATE sedeti zajedno, molimo proverite dostupnost sa našim timom za korisničke usluge telefonom ili e-mailom. U većini slučajeva ćemo moći da potvrdimo konkretan zahtev ili ponudimo alternativno rešenje.

Pojedinačne karte Ponekada u ponudi imamo karte koje su posebno kategorizovane kao “pojedinačne”. Zbog toga što su pojedinačne – ove karte su uglavnom jeftinije. Ako kupite recimo dve “pojedinačne” karte, nećete sedeti zajedno.

Grupno sedenje Za 8 ili više karata proverite dostupnost za grupna mesta i cenu sa našim timom za korisničke usluge, telefonom ili e-mailom. Sedenje u grupi u pojedinim slučajevima može koštati manje ili više, u zavisnosti od dostupnosti. Ako kategorija karata koju ste odabrali ima opciju da naručite kartu bez da nas kontaktirate – možete nastaviti sa narudžbinom ali vas molimo da zapamtite da u tom slučaju možemo samo garantovati za sedišta u parovima.


OBRATITE PAŽNJU  Gore navedene informacije o aranžmanima za sedenje su generičke i moguće je da ne odgovaraju tačnom opisu karte koju ste odabrali. Kada je to dostupno, predstavićemo odgovarajuću mapu sedišta ili mapu lokacije.

Molimo da nam se obratite prilikom pregleda kategorija karata za ovaj događaj.
Imate dodatnih pitanja?

Za sve dodatne informacije i rezervacije, molimo da nas KONTAKTIRATE.  

Kupi ulaznice - Sportski Dogadjaji - AquaTravel.rs

  • Aranžmani
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.