aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Evropsko prvenstvo u fudbalu 2021. ili kako se još naziva UEFA Euro 2021. ili Euro 2021, će biti 16. izdanje UEFA Evropskog prvenstva, četvorogodišnjeg međunarodnog fudbalskog prvenstva Evrope, koje organizuje UEFA. Prvenstvo će biti održano u dvanaest gradova tokom leta 2021. od 12. juna - 12. jula. Portugal brani prvo mesto koje je osvojio na prvenstvu 2016. Odluka o pomeranju prvenstva za 2021.godinu doneta je nakon izbijanja pandemije uzrokovane virusom korona.

Žreb kvalifikacija održan je u decembru prošle godine u Dablinu.  Sa stvaranjem UEFA Lige nacija 2018. godine, sezona 2018/19 će uticati na kvalifikacije prvenstva i pružiće još jednu šansu reprezentacijama da se kvalifikuju za EURO 2021. Četiri tima iz svake divizije koje se nisu kvalifikovale za finalno takmičenje Evropskog prvenstva igraće “play-off”. Play-off će se igrati na jesen 2020. Pobednici svake divizije će biti odlučeni sa dva polufinala (najbolje rangirana ekipa protiv četvrte najbolje rangirane ekipe i druga protiv treće najbolje rangirane ekipe) i jedno finale (grad domaćin će biti izabran kasnije između dva polufinalna pobednika). Oni će se pridružiti timovima koji su se već plasirali na Evropsko prvenstvo.

EURO 2020 - Fudbal, Sportski Dogadjaji - AquaTravel.rs

PLEJOF:

NORVEŠKA – SRBIJA: oktobar 2020.

 

 

 

 

Uskoro nove ponude.
  • Aranžmani
  • Hoteli
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.

Starost dece

U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.