aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

EL CLASICO: BARSELONA VS REAL MADRID | NEDELJA, 18 DEC 2019 21:00 | KAMP NOU – BARSELONA, ŠPANIJA

Najbolja ponuda pred-sezonskih ulaznica za sve kategorije

Dobrodošli na #El Clasico fudbalsku utakmicu između giganta FC Barselone i Real Madrida, najbogatijih i najuspešnijih španskih klubova.

Mnogi smatraju da je ovo najveća fudbalska utakmica na svetu i  najpoznatiji fudbalski meč koji privlači posetioce širom sveta. U našoj ponudi nalaze se ulaznice za različite sektore i kategorije, a na vama je da odaberete sa koje strane stadiona želite da uživate u ovom fudbalskom spektaklu. Prvi derbi će se igrati u Barseloni, na domaćem terenu FK Barselona – Kamp Nou. Ovaj velelepni stadion pruža mnogo mogućnosti posetiocima da uživaju u čarima i istoriji fudbala. Naročito ako se odlučite da posetite muzej koji se nalazi u sklopu stadiona.

Ulaznice El Classico - Barselona - Real Madrid - Sportski Dogadjaji         Ulaznice El Classico - Barselona - Real Madrid - Sportski Dogadjaji

GDE ĆU SEDETI?

Ulaznice El Classico - Barselona - Real Madrid - Sportski Dogadjaji

Sedišta u parovima

Posvećeni smo tome da vas smestimo u parovima (dva sedišta zajedno), osim ako kategorija ulaznica ne navodi drugačije.
PAŽNJA: na nekim stadionima (poput “Camp Nou” u Barseloni) “sedišta u parovima”  uključuju dijagonalna ili perpendikularna sedišta (jedno ispod drugog).

Tri ili više sedišta zajedno
Kada vam je potrebno tri ili više ulaznica, trudićemo se da sedite zajedno. Međutim, ne možemo vam to garantovati. Ako MORATE sedeti zajedno, molimo proverite dostupnost sa našim timom za korisničke usluge telefonom ili e-mailom. U većini slučajeva ćemo moći da potvrdimo konkretan zahtev ili ponudimo alternativno rešenje.

Pojedinačne karte
Ponekada u ponudi imamo karte koje su posebno kategorizovane kao “pojedinačne”. Zbog toga što su pojedinačne – ove karte su uglavnom jeftinije. Ako kupite recimo dve “pojedinačne” karte, nećete sedeti zajedno.

Grupno sedenje
Za 8 ili više karata proverite dostupnost za grupna mesta i cenu sa našim timom za korisničke usluge, telefonom ili e-mailom. Sedenje u grupi u pojedinim slučajevima može koštati manje ili više, u zavisnosti od dostupnosti. Ako kategorija karata koju ste odabrali ima opciju da naručite kartu bez da nas kontaktirate – možete nastaviti sa narudžbinom ali vas molimo da zapamtite da u tom slučaju možemo samo garantovati za sedišta u parovima.


Obratite pažnju
Gore navedene informacije o aranžmanima za sedenje su generičke i moguće je da ne odgovaraju tačnom opisu karte koju ste odabrali. Kada je to dostupno, predstavićemo odgovarajuću mapu sedišta ili mapu lokacije.

Molimo da nam se obratite prilikom pregleda kategorija karata za ovaj događaj.
Imate dodatnih pitanja?

Za sve dodatne informacije i rezervacije, molimo da nas kontaktirate.


***UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA NAŠ PAKET USLUGA ( PREVOZ + SMEŠTAJ + ULAZNICE) ZA VAS SMO ODABRALI SJAJNE I POVOLJNE CENE HOTELA I PREVOZA

 

  • Aranžmani
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.