aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

26. SVETSKO PRVENSTVO U RUKOMETU (M) NEMAČKA / DANSKA 10-27 JANUAR 2019

Svetsko prvenstvo u rukometu 2019 – Selekcija trenera Ljube Obradovića odigrala je u Varzimu nerešeno sa Portugalom 25:25 (13:10) i plasirala se na završni turnir koji će se igrati u januaru sledeće godine u Nemačkoj i Danskoj. Ovo je prvi plasman na SP za našu reprezentaciju od daleke 2013.godine. Srbija će igrati u grupi sa Rusijom, domaćinom Nemačkom, svetskim prvacima Francuskom i Južnom Korejom. Prve tri reprezentacije u grupi će obezbediti mesto u drugoj fazi ovog turnira.

Sportski događaji su za vas pripremili ulaznice za ovaj, pa može se reći, debi naše reprezentacije koja na turnir odlazi u dosta mlađem sastavu.

Pogledajte naš program za Berlin 2019 i na vreme rezervišite svoje mesto.

Svetsko prvenstvo u rukometu - Sportski Događaji - AquaTravel.rs

Berlin 2019

Berlin je osnovan u 13. veku, i ima zaista sjajnu istoriju. Arheološki dokazi iz 2008. godine sugerišu da je grad možda čak i stariji nego što se ranije pretpostavljalo. Gotovo nijedna druga metropola nije doživela tako…

  • Aranžmani
  • Hoteli
  • Aktivnosti
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.
Želite da saznate sve o kulturnim dešavanjima, turističkim atrakcijama i izletima u gradu koji ste rešili da posetite? Pogledajte našu bazu podataka i uverite se zašto smo najpouzdaniji organizatori putovanja u celoj Srbiji.
U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.