aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Vreme je za leto! I ove godine smo se potrudili da vam predstavimo najuzbudljivije destinacije u Grčkoj! U ponudi su sjajni apartmani u našim dobro poznatim vilama, ali osim toga možemo vam ponuditi i hotelski smeštaj širom Grčke.
Ovde vam predstavljamo dostupan smeštaj uz  SOPSTVENI PREVOZ

 

 

Kuća Eftihia, Paralija, Pieria, Gčrka - Letovanje - AquaTravel.rs

VILA EFTIHIA – PARALIJA

Vila Eftihia je lepo uređena i renovirana vila, koja će Vas svakako oduševiti. Blizina mora i drugih sadržaja u ovom predivnom letovalištu, čini vilu Eftihia izuzetno privlačnom za naše turiste.

Vise informacija - AquaTravel.rs

 

 

Vila Estia - Paralija, Pieria, Grčka - Letovanje - AquaTravel.rs.

VILA ESTIA – PARALIJA

Vila Estia će svakako ispuniti očekivanja naših putnika. Smeštena je u centru Paralije, na oko 80 metara od mora. Okružena palmama i drvećem banane u svom prelepo uređenom dvorištu, ova vila predstavlja idealni smeštaj kako za porodice i mlade parove, tako i za putovanje sa prijateljima.

Vise informacija - AquaTravel.rs

 

 

Kuća Mango, Paralija, Pieria, Gčrka - Letovanje - AquaTravel.rs

VILA MANGO – PARALIJA

Ovaj novoizgrađeni i moderan objekat koji se nalazi na oko 150 metara od mora, je novitet u našoj ponudi ove sezone. Vila Mango nalazi se u Paraliji, na idealnoj poziciji u blizini plaže.

Vise informacija - AquaTravel.rs

 

 

Vila Magda - Leptokaria, Pieria, Grčka - AquaTravel.rs

VILA MAGDA – LEPTOKARIJA

Vila Magda se nalazi na samo 30 metara od plaže u Leptokariji. To je dvospratna zgrada čiji jedan deo ima delimiči pogled na more i plažu.

Vise informacija - AquaTravel.rs

 

 

 

Vila Elena - Nei Pori, Pieria, Grčka - Letovanje - AquaTravel.rs

VILA ELENA – NEI PORI

Vila Elena je smeštena u popularnom letovalištu Nei Pori, omiljenoj destinaciji mnogih naših turista. Nalazi se na oko 100 metara od plaže.

Vise informacija - AquaTravel.rs

 

 

 

Vila Popi, Nei Pori - AquaTravel.rs

VILA POPI – NEI PORI

Vila Popi je šartmanto i novoizgradjeno zdanje, ispunjava i standarde čak i onih koji su najprobilrjiviji. Nalazi se u novom delu Nei Porija, na udaljenosti od 200 m od plaže.

Vise informacija - AquaTravel.rs

 

 


Vila Dimitris - Potos, Tasos, Grčka - Letovanje - AquaTravel.rs

VILA DIMITRIS – POTOS, TASOS

Vila Dimitris se nalazi u mirnom delu Potosa, iznad glavnog puta, na 7-8 minuta hoda od plaže. Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim, četvorokrevetnim i petokrevetnim studijima kao i četvorokrevetnim apartmanom.

Vise informacija - AquaTravel.rs

 


Vila Vassia - Nidri, Lefkada, Grčka - Letovanje - AquaTravel.rsVILA VASSIA – NIDRI, LEFKADA

Vila Vassia se nalazi u mirnom delu Nidrija, na oko 250 metara udaljenosti od šljunkovite gradske plaže. Blizina mora ali i nešto mirnija lokacija  svrstava ovu vilu u veoma pogodne za smeštaj kako porodica sa decom, tako i parova koji žele mirno i opušteno letovanje.

Vise informacija - AquaTravel.rs

 

 

Vila Metropol - Nidri, Lefkada, Grčka, letovanje - AquaTravel.rsVILA METROPOL – NIDRI, LEFKADA

Vila Metropol se prostire na tri sprata i stavlja na raspolaganje dvokrevetne i trokrevetne studije, kao i trokrevetne i četvorokrevetne apartmane. Studija i apartmani obuhvataju kompletno opremljene čajne kuhinje, TV i klima uređaje, kupatila sa tuš kabinom, kao i terasu.

Vise informacija - AquaTravel.rs

 


… KAO I NA DESTINACIJAMA

Parga, Grčka - Letovanje - AquaTravel.rsPARGA – POLAZAK 25.06.2020.

Parga predstavlja spoj tradicije i prirodne lepote. Ukoliko želite da utisci sa Vašeg godišnjeg odmora u Pargi budu pozitivni dozvolite da se pobrinemo za izbor Vašeg  smeštaja.  Odlični apartmani i studiji po vrlo povoljnim cenama uz dobru organizaciju putovanja, učiniće leto 2020 nezaboravnim.

Vise informacija - AquaTravel.rs

 


 

Vrahos, Grčka - AquaTravel.rsVRAHOS – POLAZAK 25.06.2020.

Ukoliko ste za letovanje 2020 odabrali Grčku, i želite da upoznate jonsku obalu a pri tom ste ljubitelj mirnog i opuštajućeg odmora onda je naša preporuka Vrachos. Pogledajte našu fantastičnu ponudu. Studiji i apartmani locirani na samoj plaži, sa pogledom na more, po najpovoljnijim cenama

Vise informacija - AquaTravel.rs

 


… A TU SU I HOTELI

Hotelski smeštaj - Grčka - Letovanje -AquaTravel.rs

Najbolji popusti i izbor hotela širom Grčke i sve to na jednom mestu! Odaberite omiljeno letovalište ili upoznajte novo i uživajte u Vašem odmoru! SUPER ponude.

Najveći izbor destinacija u Grčkoj! First i Last Minute

Vise informacija - AquaTravel.rs

 

  • Aranžmani
  • Hoteli
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.

Starost dece

U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.