aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Ukoliko još niste izabrali mesto gde ćete ove godine odbrojati poslednje sekunde ove godine i dočekati prve minute 2020. mi vam predlažemo Rumuniju i Bukurešt.

Najveća zemlja jugoistočne Evrope, Rumunija , poznata kao zemlja mističnih priča o vampirima, zemlja vlaške magjje ali i nepreglednih šuma, šarmantnih gradova, raskošnih dvoraca i zamkova, jedna je od najposećenijih zemalja ovog dela Evrope. Rumunija zaista ima šta da poudi kako mladjoj tako i starijj populaciji.

 

Bukurešt - Nova godina 2020

Bukurešt - Nova godina 2020

Prestonicu Rumunije koji je danas moderna metropola, sa impozantnim gradjevinama kao što je najveća zgrada u Evropi, "Trijumfalna kapija# podignuta po uzoru na orignalnu u Parizu,  Parlamentom tzv. kućom naroda drugom po veličini na svetu. Metropola širokih sjajnih bulevara, prostranih parkova, luksuznih hotela i tržnih centara., privlači iz godine u godinu sve veći broj turista.Iako je Bukurešt posećen tokom cele godine naša je preporuka da ga posetite baš za vreme novogodišnjih praznika.Tada je grad u posebnom prazničnom raspoloženju, posebno sjajan , dekorisan i  srdačan. Gradski trgovi pružaju organizovanu odličnu zabavu a tu su naravno i spektakularni vatrometi u ponoć.Brojni restorani,...

  • Aranžmani
  • Hoteli
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.

Starost dece

U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.