aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Vaše lične informacije će biti sakupljene i čuvane u skladu sa zakonom,  uz apsolutnu transparentnost i iskrenost.  Za sva pitanja ili komentar u vezi sa sakupljanjem, procesuiranjem ili upotrebom Vaših ličnih informacija molimo da nas kontaktirate.

Korišćenjem ovog Sajta, saglasni ste sa uslovima i politikama koje su opisane u Politici kolačića.

Da li sajt www.aquatravel.rs koristi kolačiće?

Naš sajt www.aquatravel.rs koristi kolačiće i druge tehnologije koje omogućavaju Vama, kao korisniku našeg sajta, najbolje iskustvo. Kako biste neometano nastavili sa korišćenjem našeg sajta, potrebno je da ste saglasni sa upotrebom kolaćića i drugih tehnologija u svrhe koje navodimo u ovoj politici. Za nas kao agenciju su poverenje i transparentnost od velikog značaja, s toga želimo da Vas upoznamo sa načinima upotrebe kolačića i podataka na našem sajtu.

Šta su kolačići?

Kolačići su mali fajlovi koje šalje vebsajt ili interfejs, a koje čuva Vaš internet pretraživač. Kada se vratite na sajt ili platformu, informacije u kolačiću se mogu iskoristiti kako bi se prepoznala Vaša poslednja poseta. Kolačići ne mogu instalirati viruse na Vaš uređaj, i ne čuvaju Vaše lične podatke kao ni finansijske. Kolačići mogu doći iz dve vrste izvora: naše i treće strane. Klasifikacija da li je kolačić potekao iz prvog ili drugog izvora ukazuje na internet domen koji je postavio kolačić.

● Kolačići prve strane su oni koje postavlja vebsajt koji se posećuje od strane korisnika u tom trenutku.
● Kolačići treće strane su kolačići koje postavlja domen pre nego sajt koji posećuju korisnici. Ako korisnik poseti vebsajt a drugi entitet postavi kolačić kroz taj sajt, to bi bio kolačić treće strane.

Koje kolačiće koristimo na našem sajtu?

Postoji nekoliko osnovnih vrsta kolačića – evo kako i zašto ih koristimo:

Trajni kolačić nam pomaže da Vas prepoznamo kao postojećeg korisnika.  Nakon što se prijavite, trajni kolačić ostaje u Vašem web browser-u.

Neophodni i Funkcionalni kolačići. Ovi kolačići Vam dozvoljavaju da pretražujete sajt i koristite naše funkcije, ka oi da Vam omoguće personalizovano iskustvo.

Kolačići sesije traju samo dok ste kod nas na web sajtu (obično samo tokom posete web stranici).

Za šta koristimo kolačiće?

Kolačići se uglavnom koriste za prepoznavanje ukoliko posećujete naš sajt više puta, mogu upamtiti Vaša podešavanja pretrage (ne uvek), ili Vam omogućiti personalizovano iskustvo koje je usklađeno sa Vašim pretragama  (recimo stranice koje ste posetili). Kolačići takođe služe da Vaše interakcije sa našim sajtom budu sigurnije i brže kroz forme za upit za određenu vilu (u tom pogledu se skupljaju podaci kao što su Vaše ime, prezime i mejl adresa) ili broja telefona (ovo je opciono na našem sajtu). Sve kontakt forme na našem sajtu su povezane sa mejl adresom [email protected].  Korisnici sajta mogu ustupiti svoje podatke o ličnosti unošenjem istih u pomenute kontakt forme.

Korišćenje ličnih informacija?

Na našem sajtu postoji nekoliko kontakt formi na kojima možete ostaviti Vaše lične podatke. Recimo, možete odabrati da ostavite svoj mejl kontakt kako biste bili obavešteni o novim turističkim ponudama, akcijama, popustima, itd. Koristimo Vaše podatke kada Vam šaljemo odgovor na upit koji nam pošaljete (upit za smeštaj ili venčanje).

Šta ako ne želite da prihvatite kolačiće?

Ako ne želite da koristite kolačiće prilikom posete našem sajtu, možete promeniti podešavanja u Vašem pretraživaču ili računaru. Pojedini kolačići su obavezni za pravilno funkcionisanje sajta. Ukoliko niste izvršili podešavanje pretraživača preko koga prisupate našem sajtu, pretpostavljamo da ste dozvolili sve kolačiće koji postoje na našem sajtu. Imajte u vidu da pojedine karakteristike sajta ne mogu raditi ispravno ukoliko ne prihvatite kolačiće. Ako odaberete da otklonite / blokirate naše kolačiće, i dalje možete koristiti sajt, ali Vaša mogućnost za pojedine funkcije i stranice može biti značajno ograničena.

  • Aranžmani
  • Hoteli
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.

Starost dece

U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.