aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652Online rezervacije

VELIKI IZBOR HOTELA U CELOJ GRČKOJ

HALKIDIKI, THASSOS, PIERIA (PARALIA, OLYMPIC BEACH, LEPTOKARIA..), IONIAN  COAST – JONSKA OBALA (LEFKADA, PREVEZA,  CORFU -KRF, KEFALONIA, ZAKYNTHOS) , RHODES (ostrvo RODOS), SKIATHOS, SKOPELOS I DR.

PLATITE ONLINE KREDITNIM KARTICAMA ILI U AGENCIJI – gotovinski, čekovima na odloženo
ZA SVE DODATNE INFORMACIJE, POPUSTE I SPECIJALNE CENE OBRATITE SE NA TELEFON 011/32-33-652

Uputstva za pretragu:

polja za destinaciju (ime hotela, oblast ili grad) se unose na engleskom jeziku. Već posle otkucana prva 2 slova, sistem će ponuditi potencijalna mesta ili hotel. Obavezno izaberite mesto ili hotel klikom na opciju iz padajuće liste kako bi se mesto ispravno unelo i podesilo za pretragu. Datum početka mora biti pre datuma završetka. Nakon popunjavanja polja kliknite na dugme SEARCH.

Ukoliko imate AD BLOCK program molimo vas da ga isključite kako biste mogli da pretražujete hotele.

  • Aranžmani
  • Hoteli
  • Aktivnosti
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.
Želite da saznate sve o kulturnim dešavanjima, turističkim atrakcijama i izletima u gradu koji ste rešili da posetite? Pogledajte našu bazu podataka i uverite se zašto smo najpouzdaniji organizatori putovanja u celoj Srbiji.
U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. Najbolja sedišta čekaju na Vas.
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu