aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Dragi putnici,

trudićemo se da vas redovno i revnosno obaveštavamo o novim dešavanjima i promenama uzrokovanim korona virusom, a koja se odnose na letovanje u Grčkoj ili bilo kojoj drugoj destinaciji koju naša agencija radi. Iako nastojimo da ažuriramo sajt svakodnevno, za sve nejasnoće ili dodatne informacije, molimo da nas kontaktirate na neki od naših brojeva telefona ili putem mejla.

Obaveštavamo vas da je  turistička agencija Aqua Travel Bgd počela da radi sa strankama 25.05.2020.
Radno vreme je radnim danima od ponedeljka do petka od 09.00 – 17.00

Takodje vas obaveštavamo vas da su sva ugovorena turistička putovanja, sa terminom realizacije do 15.06.2020.godine otkazana, usled situacije i nemogućnosti njihovog ispunjenja.

U obavezi smo da poštujemo preporuke i odluke Gradskog zavoda za javno zdravlje koje se odnose na zaštitu zaposlenih i stranaka, a u vezi boravka više lica u jednoj prostoriji i održavanja higijene iste kao i nošenje zaštitnih maski i rukavica što se odnosii na klijente koji dolaze u agenciju.
Kako smo vas već ranije obavestili putnicima će biti ponuđene POTVRDE O ZAMENSKIM PUTOVANJIMA, shodno Uredbi Vlade Republike Srbije od 30.04.2020 god., uz obavezu organizatora putovanja da pruži uslugu u vrednosti uplaćenog putovanja koje mogu iskoristiti najkasnije do 31.12.2021. god. Ukoliko putnici ne realizuju zamenska putovanja iz bilo kog razloga u ovom roku, mogu počev od 01.01.2022 god potraživati povraćaj sredstava od OTP, koji je u obavezi da u roku od 14 dana od dana podnošenja zahteva, ispuni ovaj zahtev putnika (ovaj postupak odnosi se na sva turistička putovanja, ugovorena zaključno sa 15.03.2020 god.)

Dodatno vam ukazujemo da je u toku jedinstvena procedura za primenu Uredbe o ponudi zamenskog putovanja.
Programi koji su u ovom trentku objavljeni na našem sajtu su samo informativnog karaktera i važili su do 15.03.2020. godine. S obzirom na to da se situacija svakodnevno menja, programi koji će biti akutelni za letnju sezonu 2020.godine će biti objavljeni kada se steknu svi uslovi za realizaciju putovanja. Obaveštenja o programima koji će se ostvariti u junu a zatim i do kraja leznje sezone će blagovremeno biti objavljeni na našem sajtu.

Molimo vas za strpljenje kao i do sada i nadamo se da se uskoro vidimo na nekom od novih putovanja.

Vaš Aqua Travel tim


OBAVEŠTENJE OD 06.07.2020

Dragi putnici,

▶️ Zbog epidemiološke situacije u regionu, Grčka je uvela privremenu meru zatvaranja granica do 15. jula. Ova informacije je objavljena i na zvaničnom sajtu Ministarstva inostranih poslova Srbije❗️

▶️ Svi naši putnici koji trenutno letuju u Grčkoj, moći će da iskoriste svoje aranžmane do kraja. Nadamo se da će se situacija u najskorije vreme stabilizovati, kao i da ćemo se ponovo družiti na omiljenim plažama i letovalištima ❗️

▶️Do tada ćemo vas redovno obaveštavati na našem sajtu i društvenim mrežama, kako biste bili u toku svih dešavanja koje se odnose na leto u Grčkoj ❗️

Budite sigurni i zdravi, želi vam vaša Aqua Travel

 


OBAVEŠTENJE OD 17.07.2020

Bliži nam se 01.avgust, kada ćemo dobiti nove informacije o otvaranju granica Grčke za državljane Srbije. Podsećamo da je na snazi odluka EU da građani Srbije ne mogu ući u Grčku do avgusta, dok građani koji poseduju pasoš EU mogu putovati isključivo sa negativnim testom na Covid-19.

Vlada Grčke je objavila da PCR test mora biti urađen najdalje 72 sata pre ulaska u zemlju. Posedovanje QR koda je takođe obavezno za sve koji mogu da putuju u Grčku (formular za dobijanje QR koda možete pronaći na linku https://travel.gov.gr/#/form). Ove mere su uvedene kao strategija u sprečavanju širenja virusa.

Naša agencija će nastojati da vas tačno i blagovremeno obaveštava o svim aktuelnostima.

Pratite nas na društvenim mrežama, a za dodatne informacije nas možete kontaktirati svakog radnog dana od 10-16h.

  • Aranžmani
  • Hoteli
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.

Starost dece

U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.