aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Vila Dimitris Flowers - Pefkohori, Kasandra, Halkidiki, Grčka - Letovanje - AquaTravel.rs

PEFKOHORI, KASANDRA, HALKIDIKI

Vila Dimitris Flowers

Vila Dimitris Flower je objekat koji je smešten u mirnijem delu letovališta, nedaleko od samog centra mesta. Vila je okružena zelenilom i idealan je izbor za porodice sa decom jer se u neposrednoj blizini vile nalaze market i pekara. Vila se sastoji iz dvokrevetnih i trokrevetnih studija, kao i četvorokrevetnih apartmana. Svaka smeštajna jedinica ima standardno opremljenu kuhinju sa svim potrebnim elementima, kupatilo, TV i klima uređaj.

Vise informacija - AquaTravel.rs

 

 

Vila Irina - Paralia, Pieria, Grčka - Letovanje - AquaTravel.rs

PARALIJA, PIERIA

Vila Irina

Vila Irina je savršen izbor za putnike koji biraju Paraliju kao svoju letnju destinaciju. Urbano mesto, koje odiše specijalnom turističkom atmosferom, Paralija je zaista najposećenije letovalište naših turista. Vila Irina je posebna poslastica ovog letovališta, što zbog sjajne lokacije (20 metara od same plaže), što zbog lepo uređenih soba i prijatnog ambijenta.

Vise informacija - AquaTravel.rs

 

 

 

Vila Theo - Paralija, Pieria, Grčka - Letovanje - AquaTravel.rs

PARALIJA, PIERIA

Vila Teo

Na oko 250 metara od crkve i na svega 40 metara od mora, smeštena je famozna vila Teo. Vila Teo je zasluženo dobila mesto u našoj letnjoj ponudi, imajući u vidu da se nalazi u jednom od najpopularnijih letovališta u Grčkoj i na svega 40 metara od mora! Ovaj smeštaj je idealan za one koji vole vrevu na ulicama Paralije i domaćinsku atmosferu koja krasi ovo turističko mesto.

Vise informacija - AquaTravel.rs

 

 

 

 

Vila Soula - Leptokaria, Pieria, Grčka - Letovanje - AquaTravel.rs

LEPTOKARIA, PIERIA

Vila Soula

Vila Soula je smeštena u mirnijem delu Leptokarije, omiljenog letovališta Pierijske oblasti. Nalazi se na svega 190 metara od plaže. Ova šarmantna kuća raspolaže dvokrevetnim I trokrevetnim studijima koji imaju opremljenu kuhinju, kupatilo sa tušem, TV I klima uređaje (koji se dodatno naplaćuju 5€ po danu korišćenja).

Vise informacija - AquaTravel.rs

 

 

 

Vila Chrisanthi - Leptokaria, Pieria, Grčka - Letovanje - AquaTravel.rs

LEPTOKARIA, PIERIA

Vila Chrisanthi

Od ove sezone našu ponudu je obogatila nova vila Chrisanthi koja se nalazi u magičnoj Leptokariji. Smeštena na svega 120 metara od plaže, vila Chrisanthi je idealan izbor za sve ljubitelje Pierijske oblasti. Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim I četvorokrevetnim studijima.

Vise informacija - AquaTravel.rs

 

 

 

Vila Totis - Nei Pori, Pieria, Grčka - Letovanje - AquaTravel.rs

NEI PORI, PIERIA

Vila Totis

Vila Totis je smeštena u mirnijem delu Nei Porija i predstavlja idealan smeštaj za porodice. Nei Pori je već dugi niz godina među popularnim destinacijama Grčke i svake godine je sve više turista koji se odlučuju baš za ovu destinaciju.

Vise informacija - AquaTravel.rs

 

 

 

 

Vila Katija - Nei Pori, Pieria, Grčka - Letovanje - AquaTravel.rs

NEI PORI, PIERIA

Vila Katija

Vila Katia se nalazi u blizini centra letovališta i na svega 200 metara od duge peščane plaže. Nei Pori je jedno od omiljenih letovališta mnogih turista. To je gradić poznat po dugoj peščanoj plaži na čijim obodima su smešteni mnogobrojni tradicionalni i moderni kafići, taverne, restorani i razni drugi sadržaji.

Vise informacija - AquaTravel.rs

 

 

 

 

Vila Alexandros Palace - Stavros, Grčka - Letovanje - AquaTravel.rs

STAVROS

Vila Alexandros palace

Vila Alexandros Palace je smeštena na oko 450 metara udaljenosti od centra Stavrosa, i na svega 350 metara od plaže. Svaka smeštajna jedinica ima opremljenu kuhinju, kupatilo sa TWC, TV i klima uređaj (koji se doplaćuje na licu mesta).

Vise informacija - AquaTravel.rs

 

 

 

 

Vila Alexis - Stavros, Grčka - Letovanje - AquaTravel.rs

STAVROS

Vila Alexis

Vila Alexis se nalazi na oko 350 metara od plaže, u mirnom okruženju što je čini idealnim smeštajem za pravi letnji odmor. Ako je Stavros Vaš odabir za ovo leto, svakako preporučujemo vilu Alexis.

Vise informacija - AquaTravel.rs

 

 

 

 

Vila Nikos Dimas - Parga, Grčka - Letovanje - AquaTravel.rs PARGA

Vila Nikos Dimas

Vila Nikos Dimas je smeštena na 1.5 km udaljenosti od centra mesta i na oko 700 metara do najbliže plaže – Valtos. Vila je okružena zelenilom i poseduje veoma lepo uređeno dvorište.

Vise informacija - AquaTravel.rs

 

 

 

Vila Alexandros - Nidri, Lefkada, Grčka - Letovanje - AquaTravel.rs

NIDRI, LEFKADA

Vila Alexandros

Vila Alexandros se nalazi na Lefkadi u čarobnom gradiću Nidri. Smeštena je u mirnom delu mesta na oko 50ak metara od glavne ulice i na oko 250 metara od gradske plaže. Vila raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima koji su standardno opremljeni.

Vise informacija - AquaTravel.rs

 

 

 

Vila Vassia - Nidri, Lefkada, Grčka - Letovanje - AquaTravel.rs

NIDRI, LEFKADA

Vila Vassia

Vila Vassia je smeštena u mirnom delu Nidrija, u blizini glavne ulice i na samo 50ak metara od obale. Na 250 metara udaljenosti nalazi se šljunkovita plaža, s toga je ovo idealni smeštaj za porodicu sa decom.

Vise informacija - AquaTravel.rs

 

 

 

 

Vila Elizabeth - Golden Beach, Tasos, Grčka - Letovanje - AquaTravel.rs

GOLDEN BEACH, TASOS

Vila Elizabeth

Vila Elizabeth se nalazi na jednom od najlepših mesta na Tasosu – na Zlatnoj plaži. Ako želite miran odmor na obali Egejskog mora, ova vila može biti idealan izbor za predstojeće leto!

Vise informacija - AquaTravel.rs

 

 

 

 

Vila Athina - Golden Beach, Tasos, Grčka - Letovanje - AquaTravel.rs

GOLDEN BEACH, TASOS

Vila Athina

Vila Athina je smeštena u podnožju planine, na samo 100 metara od Zlatne plaže. Ako je Tasos Vaš izbor za letovanje naredne sezone, vila Athina Vam je na usluzi.

Vise informacija - AquaTravel.rs

 

  • Aranžmani
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.