aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Ljudi putuju iz raznih krajeva sveta kako bi proslavil nove godine u Ćeškoj U dočeku uživaju svi: mladi i stari, tihi i romantični, divlji i bezbrižni. Postoje mogućnosti za zabavu za sve u ovoj prelepoj zemlji.....

Češka Republika je poznata  turistička destinacija koju godišnje poseti preko 6 miliona turista. Češka je turistički veoma atraktivna s obzirom na mnoštvo prelepih destinacija koje pruža-od netaknute prirode Šumava planina, planinskih masiva Krkonoše, preko južne Bohemije sa stotinama jezera, do brojnih živopisnih sela i gradova.
Bogata kulturno istorijskim znamenitostima, prožetim modernim duhom evropske metropole Češka će vas zasigurno impresionirati.

Prag - Nova godina 2020

Prag - Nova godina 2020

Prag je poznat kao –grad hiljadu tornjeva, zbog svoje velelepne arhitekture i kao- "Zlatni Prag" , zbog svoje  raskoši i bogatstva . Glavni grad Češke svakako je omiljena destinacija medju evropskim turistima a posebno za praznike. Ovaj prelepi grad u novogodišnjoj noći  nudi bogatu ponudu. Od najluksuznijih restorana do dočeka na Karlovom mostu odakle se pruža najbolji pogled na spektakularan vatromet u ponoć. Ljubitelji dobrih žurki odlaze do Starogradskog trga poznatog po živoj muzici i odličnim pabovima.Na velikoj bini Vjačeslavovog trga smenjivaće se brojni češki muzićki izvodjaći. U svakom slučaju, Prag  je definitivno grad koji nudi bogat izbor svim svojim...

  • Aranžmani
  • Hoteli
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.

Starost dece

U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.